Έκαναν δώρο αυτοκίνητο σε συνάδελφό τους που περπατούσε 17 χιλιόμετρα κάθε μέρα για να πιάσει δουλειά (pic & vid)

Gazzetta team
Έκαναν δώρο αυτοκίνητο σε συνάδελφό τους που περπατούσε 17 χιλιόμετρα κάθε μέρα για να πιάσει δουλειά (pic & vid)
H συγκινητική πράξη δύο συναδέλφων ενός εργαζομένου που περπατούσε καθημερινά 17 χιλιόμετρα για να πάει στη δουλειά του, έχει μαγνητίσει το διεθνές ενδιαφέρον.

Ο Τρέντον Λιούις περπατούσε 17 χιλιόμετρα κάθε μέρα, για να φτάσει στη δουλειά του στις 4 το πρωί. Ο 21χρονος Λούις, που είναι νέος πατέρας της 14 μηνών Κάρμεν, το έκανε αυτό καθημερινά για 7 μήνες χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν συνάδελφό του ή να ζητήσει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είμαι αρκετά υπερήφανος» δήλωσε στο CNN. «Ό, τι χρειάζεται η κόρη μου εγώ είμαι αυτός που πρέπει να της το παρέχει».

Οι συνάδελφοι του Τρέντον, σε υποκατάστημα της UPS στο Αρκάνσας ανακάλυψαν πρόσφατα αυτόν τον καθημερινό «Γολγοθά» του και την περασμένη εβδομάδα του ζήτησαν να έρθει σε μια σύντομη συνάντηση των συνδικάτων.

Όταν εμφανίστηκε, οι συνεργάτες του τού έδωσαν τα κλειδιά για ένα καινούργιο αυτοκίνητο και αμέσως ένα χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του.

«Συγκινήθηκα τόσο πολύ, δε μπορούσα ούτε να μιλήσω», λέει ο Λιούις.

Δύο συνάδελφοι του Τρέντον, η Πατρίσια και ο σύζυγός της Κένεθ, ανακάλυψαν το «μυστικό» του Λιούς και αποφάσισαν να το μοιραστούν και με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην εταιρεία. Πολλοί από αυτούς δεν ήξεραν καν τον Λιούις αλλά εντυπωσιάστηκαν από το θάρρος του και πολύ γρήγορα μαζεύτηκαν 2.000 δολάρια!

Πηγή: reader.gr