Την βίασε ενώ πέθαινε από υπερβολική δόση ναρκωτικών που της είχε χορηγήσει (pic)

Gazzetta team
Την βίασε ενώ πέθαινε από υπερβολική δόση ναρκωτικών που της είχε χορηγήσει (pic)
Το περιστατικό βιασμού και θανάτου μίας 19χρονης κοπέλας σε πάρτυ, έχει προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση των κατοίκων της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Mία υπόθεση βιασμού κι ανθρωποκτονίας έχει αναστατώσει τους κατοίκους αλλά κι όσους αστυνομικούς ερευνούν το περιστατικό στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, καθώς μία 19χρονη κοπέλα βρήκε τον θάνατο, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Αlyssa Mae Nocedato βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες ημέρες σε χώρο του σπιτιού, όπου διασκέδαζε σε πάρτι, όταν ένας νεαρός της χορήγησε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, που είχαν σαν αποτέλεσμα η 19χρονη να πέσει αναίσθητη.

Αντί να ενημερώσει τις αρχές και να μεταφέρει την άτυχη 19χρονη στο νοσοκομείο, ο Brian Varela - επίσης 19 χρονών- άρχισε να ασελγεί πάνω στην αναίσθητη κοπέλα, ενώ φέρεται να τη βίασε, την ώρα που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την σοκαριστική υπόθεση θεωρούν ότι στόχος του Varela εξαρχής ήταν να αποπλανήσει και να βιάσει την 19χρονη, καθώς ο ίδιος παραδέχθηκε σε φίλους και συναδέλφους του τις προθέσεις του.

Ο 19χρονος δράστης, μάλιστα, ανέφερε ότι σκέφτηκε να ειδοποιήσει τις αρχές, όμως ήταν κουρασμένος κι έπεσε να κοιμηθεί αμέριμνος, ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν ήδη νεκρή στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από φίλους και συναδέλφους του δράστη, που έμαθαν από εκείνον όσα είχαν συμβεί, ενώ άγνωστο παραμένει γιατί ούτε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ειδοποίησετις αρχές.