Πατέρας επιτέθηκε στον βιαστή της κόρης του μέσα στο δικαστήριο (pics & vids)

Gazzetta team
Πατέρας επιτέθηκε στον βιαστή της κόρης του μέσα στο δικαστήριο (pics & vids)
Ο πατέρας ενός από τα θύματα της δράσης του γιατρού της ομοσπονδιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, επιχείρησε να επιτεθεί στον βιαστή της κόρης του και συνελήφθη από τους άντρες της αστυνομίας.

Η υπόθεση του Λάρι Νασάρ, ομοσπονδιακού γιατρού της ολυμπιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ είχε προκαλέσει ιδιάιτερη αίσθηση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όταν είχε αποκαλυφθεί η αρρωστημένη δράση του.

Ο Νασάρ, επί χρόνια, κακοποιούσε σεξουαλικά αθλήτριες, ακόμα κι ανήλικες έφηβες, πριν η σύλληψή του από την αστυνομία βάλει τέλος στη δράση του.

Πρωτόδικα, ο ομοσπονδιακός γιατρός είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 175 χρόνων, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσής του, η συνεδρίαση πήρε επεισοδιακή τροπή.

Αιτία στάθηκε η απόπειρα του πατέρας ενός εκ των θυμάτων του, να του επιτεθεί εντός της αίθουσας του δικαστηρίου στην πόλη Σάρλοτ του Μίσιγκαν, με τους αστυνομικούς όμως να τον εμποδίζουν και να τον ακινητοποιούν πριν προλάβει να τον φτάσει.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εμφανίζεται ο πατέρας του θύματος να ζητάει από την δικαστή ένα «πεντάλεπτο μέσα σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο με το κτήνος», ενώ μόλις συναντά την άρνηση της έδρας, επιτίθεται εναντίον του, πριν συλληφθεί από τους παριστάμενους αστυνομικούς.

Πάντως, οι ελπίδες του 56χρονου Νασάρ να αποφυλακιστεί είναι μηδαμινές, καθώς η καταδίκη του για τα περίπου 150 κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων είναι οριστική κι αμετάκλητη.