Φόρτωσαν 2 αμάξια με 4 τόνους κλεμμένα πορτοκάλια (pics & vid)

Gazzetta team
Φόρτωσαν 2 αμάξια με 4 τόνους κλεμμένα πορτοκάλια (pics & vid)
Τα δύο οχήματα που ξεχείλιζαν από τα φρούτα παραξένεψαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μία ληστεία - μαμούθ.

Μία οικογένεια από τα περίχωρα της ισπανικής Σεβίλλης αποφάσισε να λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα, κλέβοντας μερικούς τόνους πορτοκάλια, όμως η μεταφορά τους αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη και καταστροφική.

Η πενταμελής οικογένεια φόρτωσε μέχρι «ασφυξίας» τα δύο οχήματά της με 4 τόνους πορτοκάλια, προσπαθώντας να τα μεταφέρει στην κρυψώνα που θα τα άφηναν μέχρι την πώλησή τους, όμως τα υπερφορτωμένα οχήματα έγιναν αντιληπτά από τις αστυνομικές αρχές που περιπολούσαν σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο, οι οποίοι και τα σταμάτησαν για έλεγχο.

Οι δικαιολογίες της οικογένειες δεν φάνηκαν αρκετά πειστικές καθώς υποστήριξαν ότι ταξίδευαν από πολύ μακριά και μάζευαν όσα πορτοκάλια έβρισκαν πεσμένα στο έδαφος, όμως η ανακάλυψη από τις αρχές ενός ημιφορτηγού επίσης γεμάτου με πορτοκάλια, έβαλε σε περισσότερες υποψίες τους αστυνομικούς, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι πριν λίγες ώρες άγνωστοι δράστες είχαν ανοίξει μία αποθήκη, κλέβοντας από το εσωτερικό της περισσότερους από 4 τόνους των φρούτων.

Πλέον, το ζευγάρι μαζί με τους 3 γιους του βρίσκονται υπό κράτηση στην Σεβίλλη, αναμένοντας να οριστεί η δικάσιμος της υπόθεσής τους, ενώ αντίστοιχα περιστατικά κλοπής πορτοκαλιών δεν είναι σπάνια φαινόμενο για την νότια Ισπανία, που νκατέχει τα πρωτεία στην παραγωγή εσπεριδοειδών.