Αυτοκτόνησε o ηθοποιός που είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία (pic & vid)

Gazzetta team
Αυτοκτόνησε o ηθοποιός που είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία (pic & vid)
O 35χρονος ηθοποιός, Μαρκ Σάινγκ, είχε κατηγορηθεί το 2015 για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ πριν από 1 μήνα είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, δηλώνοντας ένοχος για τις κατηγορίες.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Glee, Μαρκ Σάλινγκ που συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας αυτοκτόνησε σε ηλικία 35 ετών.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το άψυχο σώμα του Σάλινγκ βρέθηκε στον ποταμό Sunland του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του.

«Επιβεβαιώνω πως ο Μαρκ Σάλινγκ βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί» δήλωσε ο δικηγόρος του. «Ο Μαρκ ήταν έναν ευγενικός και αξιαγάπητος άνθρωπος που διακρινόταν για την δημιουργικότητα του και έκανε κάποια σοβαρά λάθη. Βοηθούσε τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του. Η οικογένεια Σάλινγκ εκτιμά τη στήριξη και ζητά να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της και το σεβασμό όλων», συμπλήρωσε.

Πριν από ένα μήνα ο Μαρκ Σάλινγκ είχε δηλώσει ένοχος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ενώπιον δικαστηρίου του Λος Άντζελες. Η καταδίκη του θα ήταν από τέσσερα μέχρι επτά χρόνια φυλάκιση.

Ο Σάλινγκ συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2015 όταν βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χιλιάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Ο νεαρός ηθοποιός υποδυόταν τον «κακό» ποδοσφαιριστή Noah «Puck» Puckerman στην πετυχημένη αμερικανική σειρά «Glee» από το 2009 έως το 2015.

Πηγή: reader.gr