Ηθοποιός βρέθηκε τεμαχισμένη μέσα σε βαλίτσες σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου (pics)

Gazzetta team
Ηθοποιός βρέθηκε τεμαχισμένη μέσα σε βαλίτσες σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου (pics)
Μία 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε τεμαχισμένη σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, αναστατώνοντας το Όρεγκον και κινητοποιώντας την αστυνομία.

Μία ανατριχιαστική ανακάλυψη έκαναν άντρες της αστυνομίας στα περίχωρα του Πόρτλαντ των ΗΠΑ, όταν διερεύνησαν το εσωτερικού ενός εγκαταλελειμένου οχήματος.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο μεγάλες μαύρες βαλίτσες στο πορτ μπαγκάζ της BMW, οι οποίες έκρυβαν ένα σοκαριστικό θέαμα.

Το αποκεφαλισμένο και τεμαχισμένο σώμα της 28χρονης ηθοποιού και μοντέλου, Σάρα Ζγκούλ, η οποία είχε εξαφανιστεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Η 28χρονη καλλονή ήταν χωρισμένη, ενώ είχε και μία ανήλικη κόρη.

The decapitated and dismembered body of 28-year-old Sara Zghoul was found into two suitcases in the trunk of a black BWM in Aloha, Oregon on January 25, 2018.

Η αστυνομία του Όρεγκον που ερευνά την αποτρόπαια δολοφονία φάινεται πως έχει συλλάβει ένα ύποπτο σε κοντινό σημείο από τον χώρο που βρέθηκε η διαμελισμένη σωρός, ενώ αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως ο ύποπτος στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, επιχείρησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.

Φίλοι του θύματος δηλώνουν πως η 28χρονη Σάρα ήταν πρόσχαρη και φιλική, χωρίς να έχει εχθρούς ή μπλεξίματα, ενώ η τοπική κοινωνία του Πόρτλαντ περιμένει σοκαρισμένη το πόρισμα των αστυνομικών αρχώς που διερευνούν το έγκλημα.