Εν ψυχρώ δολοφονία μοντέλου στην Γουατεμάλα (pics & vid)

Gazzetta team
Εν ψυχρώ δολοφονία μοντέλου στην Γουατεμάλα (pics & vid)
Οι εικόνες από τη στιγμή της δολοφονίας του μοντέλου είναι ιδιαίτερα σκληρές, με το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας να κειτεται στη μέση του δρόμου στο κέντρο της πόλης της Γουατεμάλα.

Ένα 32χρονο μοντέλο δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου, όταν ένας άγνωστος που την ακολουθούσε την πυροβόλησε από απόσταση αναπνοής.

Oι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της δολοφονίας είναι σοκαριστικές, καθώς ο άγνωστος εκτελεστής πλησιάζει αθόρυβα την 32χρονη καλλονή, πριν την πυροβολήσει θανάσιμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η 32χρονη Ρόσα Οτίλια Ραμίρεζ, πρώην Mις Γουατεμάλα, έπεσε νεκρή σε δρόμο της πρωτεύουσας της χώρας, που μαστίζεται από την υψηλή παραβατικότητα και τις δολοφονίες πολιτών.

Η επίθεση σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών, ενώ το άτυχο μοντέλο μόλις είχε αφήσει την ανήλικη κόρη της στο σχολείο της.

Η χώρα της Κετρικής Αμερικής μαστίζεται από τις συνεχείς διαμάχες αντίπαλων συμμοριών, ενώ η Γουατεμάλα διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες ανθρωποκτονιών σε ολόκληρο τον κόσμο.