Ύποπτος προσπάθησε να ξεφύγει δαγκώνοντας αστυνομικό σκύλο

Gazzetta team
Ύποπτος προσπάθησε να ξεφύγει δαγκώνοντας αστυνομικό σκύλο
Η προσπάθεια ενός υπόπτου να διαφύγει της σύλληψης, οδήγησε στην μάχη με τον αστυνομικό σκύλο, με τον ύποπτο να χρησιμοποιεί τα όπλα του αντιπάλου του...

Απροσδόκητη εξέλιξη πήρε η προσπάθεια αστυνομ ικών να συλλάβουν δύο άντρες, που κατηγορούνταν για άσκοπους πυροβολισμούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Boscawen στην πολιτεία του Νιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, όταν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το συμβάν βρέθηκαν αντιμέτωποι με την άρνηση των υπόπτων να συνεργαστούν.

Μάλιστα ένας από αυτούς κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από τον αστυνομικό σκύλο που συμμετείχε στη σύλληψη, δε δίστασε να τον δαγκώσει στο κεφάλι, πριν ακινητοποιηθεί από το όπλο ηλεκτρικής κένωσης ενός αστυνομικού.

Τελικά κι οι δύο άντρες συνελήφθησαν ενώ ο δράστης της επίθεσης στον σκύλο κατηγορείται και για επίθεση σε κρατικό υπάλληλο, κινδυνεύοντας να μείνει στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς στις ΗΠΑ, η ζωή κι η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών σκύλων είναι εφάμιλλη με τη ζωή των ίδιων των αστυνομικών.