Ινδοί καταγγέλουν «βροχή» παγωμένων περιττωμάτων (pics)

Gazzetta team
Ινδοί καταγγέλουν «βροχή» παγωμένων περιττωμάτων (pics)
Η πτώση ανθρώπινων περιττωμάτων, μάλιστα, έχει ξανααπασχολήσει τα ΜΜΕ της Ινδίας, ενώ στο παρελθόν έχουν αναφερθεί και τραυματισμοί.

Μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την τροπική χώρα της Ασίας, καθώς πολλοί κάτοικοι χωριών της χώρας καταγγέλουν ότι παγωμένες μπάλες ανθρώπινων περιττωμάτων προσγειώθηκαν σε αρκετές περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα, κάτοικοι του χωριού Fazilpur Badli, στο ανατολικό τμήμα της χώρας διαπίστωσαν ότι μπάλες 12 κιλών ήταν διάσπαρτες σε αγροτικές εκτάσεις, ενώ στη συνέχεια αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για παγωμένα περιττώματα.

Το φαινόμενο, σύμφωνα με αξιωματούχους της περιοχής, οφείλεται στη διαρροή των ανθρώπινων περιττωμάτων από αεροσκάφη που πετούν στον εναέριο χώρο της Ινδίας, καθώς αυτά στεροποιούνται από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο υψόμετρο που πετούν τα αεροσκάφη.

Βέβαια, οι κάτοικοι του χωριού, μόνο ικανοποιημένοι δεν εμφανίζονται με τη συγκεκριμένη εξήγηση, καθώς τα ανθρώπινα περιττώματα δεν αποτελούν και την καλύτερη συντροφιά, ειδικά σε σχήμα μπάλας βάρους 12 κιλών.