Μετά τον Μίκι Μάους και η Μίνι απέκτησε το δικό της αστέρι στο Χόλιγουντ

Gazzetta team
Μετά τον Μίκι Μάους και η Μίνι απέκτησε το δικό της αστέρι στο Χόλιγουντ
Η Μίνι Μάους κατέκτησε τη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ αποκτώντας το δικό της αστέρι, 40 χρόνια μετά τον αγαπημένο της Μίκι, προς τιμήν της 90ης επετείου από την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney όπου εμφανίζεται η ηρωίδα αυτή των καρτούν.

Ο πρόεδρος της Walt Disney Μπομπ Ιγκερ και η τραγουδίστρια Κάτι Πέρι ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που παραβρέθηκαν χθες, στη Λεωφόρο Χόλιγουντ στο Λος 'Αντζελες για την εκδήλωση, μπροστά από τον κινηματογράφο El Captain που ανήκει στον αμερικανικό όμιλο ψυχαγωγίας και μίντια.

Ο Μίκι Μάους, ο ήρωας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney, απέκτησε το δικό του αστέρι το 1978, και ο Μπομπ Ιγκερ χαρακτηρίζοντας τη Μίνι "ίνδαλμα" δήλωσε ότι "μετά από 90 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του θεάματος, ήταν καιρός και εσύ να έχεις το δικό σου άστρο".

Η Μίνι πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία του 1928 "Steamboat Willie" ("Ατμόπλοιο Γουίλι") και έκτοτε εμφανίζεται σε περισσότερες από 70 ταινίες, δήλωσε ο Ιγκερ αποκαλώντας την "επίσημη πρώτη κυρία της Εταιρίας Γουόλτ Ντίσνεϊ".

"Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων για την τιμή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου από όλο τον κόσμο, και τον Μίκι. Είμαι τόσο χαρούμενη που είστε εδώ για να μοιραστείτε αυτή την υπέροχη ημέρα μαζί μου. Αυτή είναι πράγματι η καλύτερη ημέρα από ποτέ!", δήλωσε η Μίνι.

"Το (ενδυματολογικό της) στυλ ενσαρκώνει την αντίληψη μιας διασκεδαστικής μόδας για να ακολουθείς. Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να φορά φιόγκο, ρουζ και πουά όπως αυτή. Και πιστέψτε με εγώ προσπαθώ", είπε χαμογελώντας η ποπ-σταρ Κάτι Πέρι που φορούσε κόκκινο φόρεμα με λευκά πουά και ασορτί καπέλο, όπως η διάσημη ηρωίδα των κινουμένων σχεδίων. "Χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο να προσφέρεις χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους και αυτή το πετυχαίνει με ένα απλό κλείσιμο του ματιού".

Ωστόσο, πολλοί χαρακτήρες του ομίλου Γουόλτ Ντίσνεϊ τιμήθηκαν με το δικό τους αστέρι πριν από αυτήν, όπως ο Ντόναλντ Ντακ, η Τίνκερμπελ, ο Γουίνι το Αρκουδάκι, η Χιονάτη και ο Κέρμιτ ο Βάτραχος.