Βρέφος 1 έτους πέθανε από βαριά εγκαύματα αφού η μητέρα του δεν το πήγε στο νοσοκομείο (pics)

Gazzetta team
Βρέφος 1 έτους πέθανε από βαριά εγκαύματα αφού η μητέρα του δεν το πήγε στο νοσοκομείο (pics)
Η υπόθεση συγκλονίζει την μικρή κοινωνία της πόλης Homestade της Φλόριντα, με τις ευθύνες της μητέρας να είναι εγκληματικές.

Η 35χρονη μητέρα ενός μικρού αγοριού ηλικίας 1 έτους κατηγορείται για την εγκληματική της αμέλεια που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού.

Η Christiana Hurt από το Homestade της Φλόριντα, ήταν έτοιμη να κάνει μπάνιο το μικρό αγόρι, ενώ το είχε τοποθετήσει στο ειδικό κάθισμα μέσα στην μπανιέρα.

Η 35χρονη βγήκε έξω για να πετάξει στα σκουπίδια και όταν επέστρεψε άκουσε το μικρό παιδί να ουρλιάζει από τους πόνους, καθώς ένα από τα αδερφάκια του είχε ανοίξει το καυτό νερό, προκαλώντας του εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το κάτω μέρος του σώματός του.

Αντί, όμως, η Hurt να ειδοποιήσει αμέσως το ασθενοφόρο ή να ζητήσει βοήθεια σε κοντινό νοκοκομείο, επέλεξε να ρωτήσει τους φίλους της πως αντιμετωπίζονται τα εγκαύματα στα βρέφη, βάζοντας σε ταράστιο κίνδυνο της υγεία του μικρού.

Mom 'let baby die after his brother, 4, scalded him in hot bath'

Τελικά, το βρέφος εντοπίστηκε από περίοικους σχεδόν ετοιμοθάνατο το επόμενο πρωί σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού, με την 35χρονη ασυνείδητη μάνα να αρνείται ακόμα και την ύστατη ώρα να μεταφέρει το μωρό σε νοσοκομείο για θεραπεία.

Το άτυχο βρέφος κατέληξε τις επόμενες ώρες, καθώς τα εκτεταμένα εγκαύματα κι η μη λήψη θεραπείας είχαν επιδεινωθεί δραματικά.

Οι αρχές της περιοχής απήγγειλαν κατηγορίες για αμέλεια στην μητέρα, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει ξανά σε αντίστοιχα περισδταικά εγκατάλειψης και παραμέλησης των παιδιών της.

Mom 'let baby die after his brother, 4, scalded him in hot bath'