H Μπριζίτ Μπαρντό κατηγορεί όσες ηθοποιούς καταγγέλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης

Gazzetta team
H Μπριζίτ Μπαρντό κατηγορεί όσες ηθοποιούς καταγγέλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης
Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς για τους ομοφυλόφιλους, τους μουσουλμάνους μετανάστες και τους άνεργους.

«Υποκριτικές, γελοίες και άστοχες» χαρακτήρισε τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης από γυναίκες ηθοποιούς η Μπριζίτ Μπαρντό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match, η ηθοποιός υποστήριξε ότι πολλές ηθοποιοί προκαλούν ερωτικά τους κινηματογραφικούς παραγωγούς για να κερδίσουν έναν ρόλο και στη συνέχεια παραπονιούνται ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά ώστε να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους...

«Υπάρχουν πολλές ηθοποιοί που ερωτοτροπούν με τους παραγωγούς μόνο και μόνο για να πάρουν έναν ρόλο. Μετά, απλώς για να μιλάει ο κόσμος για αυτές, λένε ότι τις παρενόχλησαν», δήλωσε η Μπριζίτ Μπαρντό.

Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ θύμα παρενόχλησης: «Το έβρισκα γοητευτικό όταν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη ή ότι έχω ωραία οπίσθια. Αυτού του είδους τα κοπλιμέντα είναι ωραία», είπε.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς για τους ομοφυλόφιλους, τους μουσουλμάνους μετανάστες και τους άνεργους και μάλιστα το 2008 καταδικάστηκε για πέμπτη φορά μέσα σε 11 χρόνια για υποκίνηση θρησκευτικού μίσους και προσβολή των μουσουλμάνων.

Τα σχόλια αυτά της Μπαρντό έγιναν μία εβδομάδα αφότου η Κατρίν Ντενέβ προκάλεσε κατακραυγή χαρακτηρίζοντας «πουριτανική» την εκστρατεία #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, που είχε ως αφετηρία το σκάνδαλο του Αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Πηγή: reader.gr