Νέες κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση σε νεαρό άντρα

Gazzetta team
Νέες κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση σε νεαρό άντρα
Oι νέες καταγγελίες εις βάρος του διάσημου ηθοποιού αποτέλεσαν αφορμή για την νέα έρευνα των βρετανικών διωκτικών αρχών.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας μετά τις νέες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που διατυπώθηκαν σε βάρος του αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι για περιστατικά που χρονολογούνται από το 2005.

«Στις 13 Δεκεμβρίου γίναμε αποδέκτες κατηγοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε σε έναν ακόμη άνδρα (τρίτο θύμα) στο Γουέστμινστερ το 2005», δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. «Αξιωματικοί ειδικοί στις υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης και παιδικής κακοποίησης έχουν αναλάβει την έρευνα».

Οι βρετανικές αρχές δεν αναφέρουν τα ονόματα των προσώπων σε βάρος των οποίων διατυπώνονται κατηγορίες μέχρι να υπάρξει επισήμως απαγγελία κατηγοριών. Ωστόσο το πρακτορείο ειδήσεων Press Association αποκάλυψε ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο Κέβιν Σπέισι.

Δύο άλλα πρόσωπα δήλωσαν ότι υπέστησαν σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό το 2005 και το 2008 στη συνοικία Λάμπεθ στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται το θέατρο Old Vic , του οποίου ο Σπέισι διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής μεταξύ 2004 και 2015.

Πηγή: reader.gr