Όλοι ψάχνουν videos με την πορνοστάρ του Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Όλοι ψάχνουν videos με την πορνοστάρ του Τραμπ (pics)
Οι αναζητήσεις Stormy Daniels από την ημέρα που το όνομα της ενεπλάκη στο σκάνδαλο με τον Ντόναλντ Τραμπ, χτύπησαν... κόκκινο.

H Stormy Daniels δεν είναι μία απλή πορνοστάρ... Η 38χρονη έκανε την πρώτη της εμφάνισή στην ερωτική βιομηχανία το 2000 και έκτοτε έχει κερδίσει συνολικά 28 βραβεία σε διάφορες κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας πως ανήκει στις γυναίκες... θρύλους του χώρου.

Το τελευταίο διάστημα όμως, η μπογιά της είχε... ξεβάψει και δεν είχε την πέραση άλλων χρόνων, με αποτέλεσμα οι
fan του είδους να μην πληκτρολογούν και τόσο συχνά το όνομά της στο search των sites με video πορνό.

Όλα αυτά όμως, τις τελευταίες ημέρες έχουν αλλάξει. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εμπλοκή της σε ένα σκάνδαλο με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε 160.000 δολάρια, προκειμένου να εξασφαλίσει την σιωπή της και να μην αποκαλύψει την σχέση που είχαν το 2006.

Το PornHub που λατρεύει τέτοιου είδους στατικά, έψαξε τα... analytics και ανακάλυψε πως από εκεί που η Stephanie Gregory Clifford, όπως είναι το κανονικό της όνομα, είχε περίπου 2.500 αναζητήσεις σε καθημερινή βάση, η αύξηση που παρατηρήθηκε ήταν 375%. Ξεπερνώντας τα 2 εκατομμύρια σε 5 ημέρες...

Φυσικά η πόλη που κατέγραψε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν η Ουάσιγκτον, όπου η άνοδος που καταγράφηκε ήταν της τάξεως του 332%.