Αυτός είναι ο δολοφόνος της 22χρονης ομογενούς από το Λονδίνο (pics)

Gazzetta team
Αυτός είναι ο δολοφόνος της 22χρονης ομογενούς από το Λονδίνο (pics)
Η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας έδωσε στα μέσα ενημέρωσης το σκίτσο του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ιουλιάνας Τούντος.

Ο 31χρονος Κασίμ Λιούις είναι ο βασικός κατηγορούμενος για βάναυση δολοφονία της 22χρονης Ιουλιάνας Τούντος στο πάρκο Φίνσμπουρι του Λονδίνου τις παραμονές Χριστουγέννων.

Οι βρετανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το σκίτσο του υπόπτου, ώστε να διευκολυνθούν τυχόν μάρτυρες για να καταθέσουν όσα στοιχεία γνωρίζουν σχετικά με το ιδιαίτερα βίαιο έγκλημα που συντάραξε τη λονδρέζικη κοινωνία μέσα στις γιορτές.

Ο Κασίμ Λιούις φέρεται να σκότωσε την άτυχη ομογενή, το πρώτο βράδυ της εξαφάνισής τη κι ενώ οι αρχές δεν έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των φίλων της 22χρονης.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η 22χρονη Ιουλιάνα βρέθηκε νεκρή στο πάρκο του Φίνσμπουρι του βόρειου Λονδίνου στις 27 Δεκεμβρίου, 3 ημέρες μετά την εξαφάνισή της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η νεκροψία έδειξε ότι η κοπέλα έφερε βαριά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και το πρόσωπο, ενώ δεν έχουν διασαφηνιστεί ακόμη τα κίνητρα που το οδήγησαν στο έγκλημα.

Ο Λιούις παραμένει υπό κράτηση, μέχρι να οριστεί απο το δικαστήριο ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, που απασχόλησε εκτενώς τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.