Η επίθεση αγάπης που φόβησε τον Ερντογάν (vid)

Gazzetta team
Η επίθεση αγάπης που φόβησε τον Ερντογάν (vid)
To συνέδριο του κόμματος του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν γινόταν στην περιφέρεια του Σιρνάκ και ο Τούρκος πρόεδρος βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε όταν...

...Οταν εντελώς ξαφνικά ένας οπαδός του- σύνεδρος έκανε "ντου" στην εξέδρα απροειδοποίητα και βρέθηκε σε απόσταση... "βολής" απ τον Ερντογάν.

Οι άνδρες της ασφαλείας του έσπευσαν σε κλάσματα του δευτερολέπτου πάνω του, αλλά ο οπαδός του ήταν ήδη "πάνω" στον πρόεδρο. Τον είχε αγκαλιάσει για τα... καλά, όταν αποσπάστηκε από τα χέρια των ανδρών ασφαλείας του Ερντογάν. Οι πάντες είχαν παγώσει και πάνω απ όλους ο ίδιος ο Ερντογάν που κατέβαλε, όπως φαίνεται και στο βίντεο, προσπάθειες να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του οπαδού- συνέδρου...

Τελικά, η ανησυχία ήταν μεν εύλογη, αλλά όχι βάσιμη, γιατί αυτός που έκανε την εφόρμηση, δεν ήθελε τίποτα περισσότερο παρά να βρεθεί δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο για να του δείξει την αγάπη του και τίποτα περισσότερο και αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή.

"Με παρεξήγησαν και φοβήθηκαν για τις προθέσεις μου, αλλά εγώ ήθελα μόνο να του δείξω την αγάπη μου", είπε αμέσως μετά ο ίδιος.