Αστυνομικοί μαγείρεψαν δείπνο σε ηλικιωμένο ζευγάρι που ζούσε απομονωμένο (pics & vid)

Gazzetta team
Αστυνομικοί μαγείρεψαν δείπνο σε ηλικιωμένο ζευγάρι που ζούσε απομονωμένο (pics & vid)
Η διερευνητική επίσκεψη των αστυνομικών στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων είχε ευτυχή κατάληξη, γεμάτη ανθρωπιά κι αλληλεγγύη.

Οι οδυρμοί κι οι κραυγές που προέρχονταν από ένα διαμέρισμα στην ιταλική πρωτεύουσα, κινητοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι φοβούμενοι τα χειρότερα κάλεσαν την αστυνομία για να ερευνήσει την προέλευση του δυνατού κλάμματος.

Όταν, όμως, οι 4 αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, το ηλικιωμένο ζευγάρι, που μένει στην πολυκατοικία για δεκαετίες, έμεινε έκπληκτο καθώς δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αιτία των θορύβων ήταν το γοερό κλάμμα της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία βλέποντας τις ειδήσεις στην ιταλική τηλεόραση, ξέσπασε σε λυγμούς μην αντέχοντας την ανθρώπινη δυστυχία που κατακλύζει τον κόσμο μας.

Η 84χρονη Jole κι ο 94χρονος σύζυγός της Michele ζούσαν εδώ και χρόνια χωρίς να δεχθούν κανέναν επισκέπτη, γεγονός που συγκίνησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντί να αρχίσουν να ερευνούν κάποιο έγκλημα, όπως αρχικά πίστευαν, κατέληξαν να μαγειρέψουν ένα πανέμορφο δείπνο στους δύο ηλικιωμένους.

Στη συνέχεια κι αφού είχαν κληθεί γιατροί ώστε να εξετάσουν τους δύο ηλικιωμένους, οι αστυνομικοί έφαγαν μαζί με το ζευγάρι, την μακαρονάδα που μαγείρεψε ένας από αυτούς, δημιουργώντας μία απίστευτη ιστορία, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους.