Πήδηξε από το μπαλκόνι και σώθηκε χάρη σε δεσμοφύλακα (pics & vids)

Gazzetta team
Πήδηξε από το μπαλκόνι και σώθηκε χάρη σε δεσμοφύλακα (pics & vids)
Απίστευτες στιγμές εξελίχθηκαν σε σωφρονιστικό κατάστημα των ΗΠΑ, όταν κρατούμενος που απειλούσε να αυτοκτονήσει, σώθηκε εξαιτίας της αποφασιστικότητας ενός δεσμοφύλακα.

Όσα συνέβησαν σε σωφρονιστικό κατάστημα της Νεβάδα και αναπαράγονται από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης, έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μέσα στους χώρους προσωρινής κράτησης της κομητείας Nye κοντά στο Λας Βέγκας κι η εξέλιξή του κόβει την ανάσα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας κρατούμενος, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, απειλούσε να πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος, ενώ οι δεσμοφύλακες βάρδιας προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Ο άντρας, που βρισκόταν εκτός εαυτού, βρίσκεται πάνω στα κάγκελα του πρώτου ορόφου, απειλόντας να πραγματοποιήσει την πράξη του, ενώ δύο αστυνομικοί προσπαθούν να τον πείσουν να απομακρυνθεί από το σημείο.

Στη συνέχεια, ένας από τους δεσμοφύλακες, προσπαθεί να τον προσεγγίσει, ενώ ο δεύτερος περιμένει στο ισόγειο.

Όταν ο συνάδελφός του προσεγγίζει τον κρατούμενο, εκείνος χάνει την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό από αρκετά μεγάλο ύψος, ικανό να τον τραυματίσει σοβαρά ακόμα και να τον σκοτώσει.

Όμως για καλή του τύχη, ο αστυνομικός που βρίσκεται στο ισόγειο, πιάνει τον κρατούμενο, επιβραδύνοντας την πτώση του, ενώ με την κατάλληλη τοποθέτηση του κορμιού του, επιτρέπει στον άντρα να πέσει στα μαλακά, γλυτώνοντάς τον από σοβαρούς τραυματισμούς.

Η πράξη των δύο αστυνομικών επιβραβεύθηκε αποό την υπηρεσία τους, ενώ το βίντεο δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ανάγοντας τον σωφρονιστικό υπάλληλο σε... ήρωα της ημέρας.