Όλος ο πλανήτης ενώθηκε στο πλευρό ενός μαθητή που έπεσε θύμα bullying (pics & vid)

Gazzetta team
Όλος ο πλανήτης ενώθηκε στο πλευρό ενός μαθητή που έπεσε θύμα bullying (pics & vid)
H ιστορία του Keaton Jones αφού έγιναν viral, ένωσε celebrities όπως ο SnoopDog, η Kate Perry κ.α, στην μάχη ενάντια στο bullying που δέχονται παιδιά στο σχολείο.

O Keaton Jones είναι ένας πιτσιρικάς που όλοι είχαμε στο σχολείο μας. Μην στέκεστε στο όνομα του μικρού από το Τένεσι. Βάλτε στην θέση του, αυτό του παιδιού που όλοι πείραζαν στο σχολείο, είτε επειδή είχε κάποια παραπάνω κιλά, είτε επειδή δεν ντυνόταν όπως οι άλλοι, είτε επειδή κάποιο σημείο του σώματός του δεν ταίριαζε με πρότυπα της εποχής... Σίγουρα όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες του να πέφτει «θύμα» πλάκας έξω από τα όρια του επιτρεπτού.

Απλά ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς με το video που ανέβασε στο Facebook η μητέρα του την Παρασκευή και κατάφερε να γίνει viral, έχοντας 22 εκατομμύρια προβολές και 436.700 κοινοποιήσεις, κατάφερε να ενώσει όλους τους μεγάλες αστέρες της παγκόσμιας ShowBiz στην μάχη ενάντια στο bullying...

Σε αυτό λοιπόν, φαίνεται ο μικρός, τον οποίο μόλις έχει παραλάβει η μητέρα του από το σχολείο να κλαίει και να αναρωτιέται: «Από περιέργεια, γιατί παρενοχλούν τον κόσμο. Ποιο το νόημα αυτού. Γιατί βρίσκουν ευχαρίστηση στο να στοχεύουν σε αθώους ανθρώπους και να ψάχνουν τρόπους για να γίνουν άγριοι μαζί τους. Μου κάνουν πλάκα για την μύτη μου. Με φωνάζουν άσχημο και μου λένε οτι δεν έχω φίλους».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκαλύπτει τι είχε συμβεί λίγο νωρίτερα και τον ανάγκασε να πάρει τηλέφωνο την μητέρα του για να τον παραλάβει από το σχολείο: «Μου έχει το γάλα πάνω μου, μου έβαλαν ζαμπόν στα ρούχα μου και μου πετούσαν ψωμί. Δεν μου αρέσει που μου το κάνουν αυτό και σίγουρα δεν μου αρέσει να το βλέπω να το κάνουν σε άλλους. Οι άνθρωποι που είναι διαφορετικοί δεν πρέπει να κριτικάρονται για αυτό το λόγο. Δεν είναι δικό τους λάθος».

Σιγά σιγά στο πλευρό του Keaton άρχισαν να στέκονται αρκετοί celebrities, με το κύμα συμπαράστασης να παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Η Kate Perry, ο JR Smith, ο τεράστιος Bill Russell ο SnoopDog, ο Enrique Iglesias, η Kela Ballerini, ο Kevin Jonas, ο Cole Swindell, η Demi Lovato, ο Mario Chalmers είναι μόνο μερικοί από όσους έσπευσαν να σταθούν δίπλα του με μηνύματα που έχουν το hastag #StandWithKeaton.

Η Kate Perry έγραψε: «Αυτό ράγισε την καρδιά μου. Σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί με τους άλλους», ενώ ο SnoopDog: «Πείτε στον μικρό οτι έχει έναν φίλο για όλοι του την ζωή, εμένα. Στείλτε μου ένα απευθείας μήνυμα για να το λύσουμε. Η αγάπη είναι ο μοναδικός τρόπος για να νικήσουμε το μίσους».