O Mayweather κατηγορεί την κοπέλα του οτι του έκλεβε χρήματα (pics)

Gazzetta team
O Mayweather κατηγορεί την κοπέλα του οτι του έκλεβε χρήματα (pics)
Ο «Money» κατέθεσε αγωγή εναντίον της, καθώς θεωρεί οτι του έκλεβε την πιστωτική κάρτα, ενώ έπαιρνε και χρήματα από το σπίτι τους.

Όταν δεν ξέρεις τι έχεις από λεφτά, δεν θέλει και πολύ για να ανακαλύψεις μία μέρα πως κάποιος έβαζε... χέρι στα χρήματά σου. Κάτι που ενδεχομένως να συνέβη και στον Floyd Mayweather, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ο «Money» κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην κοπέλας του, Shantel Jackson επειδή του έπαιρνε κρυφά τις πιστωτικές κάρτες και έκανε αγορές, ενώ όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε μεγάλα χρηματικά μέσα από το σπίτι που έμενε με τον αήττητο πυγμάχο.

Μάλιστα, ο 40χρονος τονίζει πως τα πράγματα που αγόραζε τα έστελνε σε κρυφές τοποθεσίες, προκειμένου να μην την καταλάβει, ενώ για να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, τον αποθέωνε σε κάθε δημόσια ευκαιρία.

«Αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που της έδειξε ο Mayweather, του οποίου η μόρφωση φτάνει μέχρι την 12η τάξη (σ.σ σύμφωνα με το σύστημα εκπαίδευσης στις ΗΠΑ), ήταν να μην υποψιαστεί την Jackson», αναφέρει η μήνυση που κατέθεσε και αποκάλυψε το TMZ.

Feeling like you stole my soul.....

A post shared by Shantel Jackson (@missjackson) on

Αυτή πάντως δεν θα είναι η μοναδική συνάντηση που θα έχουν οι δυο τους στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η Shantel Jackson, η οποία τώρα είναι σε σχέση με τον ράπερ Nelly, τον έχει μηνύσει οτι την χτύπαγε...