Ανάγκασαν ανήλικη να απολογηθεί γονατιστή επειδή... τόλμησε να δει πορνό (pics & vid)

Gazzetta team
Ανάγκασαν ανήλικη να απολογηθεί γονατιστή επειδή... τόλμησε να δει πορνό (pics & vid)
Περίεργες και -σίγουρα- αντιπαιδαγωγικές οι τακτικές που ακολουθεί το «πρότυπο» σχολέιο, το οποίο -μεταξύ άλλων- εκπαιδεύει τα νεαρά κορίτσια στον τρόπο υπηρεσίας του συζύγου τους.

Πολλά ακούγονται για τις παιδαγωγικές μεθόδους, που ακολουθούνται στην Κίνα, ενώ όσα κατέγραψε ο φακός, δυστυχώς επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο τρόπο, όσα βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Στο τελευταίο χρονικά περιστατικό, γινόμαστε μάρτυρες της δημόσιας απολογίας μίας νεαρής μαθήτριας σε πρότυπο σχολέιο της κινεζικής πρωτεύουσας, επειδή τόλμησε να δει πορνογραφικά στιογμιότυπα.

Η απολογία περιλαμβάνει τη συγνώμη προς τους γονείς και τους καθηγητές της, ενώ άλλοι μαθητές που είναι παρόντες, παρακολουθούν ανέκφραστοι όσα εξελίσσονται μπροστά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων, ανάλογα περιστατικά αποτελούν τον κανόνα στο συγκεκριμένο σχολέιο, καθώς το τελευταίο διατρανώνει τις αναχρονιστικές αντιλήψεις του ως προς τον κοινωνικό ρόλο της γυναίκας.

Σύμφωνα με αυτές τις αντιλήψεις ο ρόλος της γυναίκας αρχίζει και τελειώνει στην υπηρεσία του συζύγου της, ενώ μεταξύ των μαθημάτων συμπεριλαμβάνονται «σεμινάρια» υπακοής και πειθαρχίας, παράλληλα με την απαγόρευση της προσωπικής δημιουργικότητας κι εξέλιξης, πάντα στα πλαίσια της δημιουργίας της «ιδανικής συζύγου».

Το σχολείο, που ιδρύθηκε πριν από λίγα χρόνια, αποτελεί προσφιλή επιλογή μεταξύ οικογενειών των ανώτερων κοινωνικών στρωμάτων, ενώ απαγορεύει τον καλλωπισμό, τις σεξουαλικές σχέσεις -με περισσότερους από έναν- άντρες σε όλη τη ζωή των γυναικών αλλά και την επιδίωξη επαγγελματικής ή κοινωνικής ανέλιξης.

Τα επιχειρήματα των «καθηγητών», βέβαια, φθάνουν σε ακραίες εκφάνσεις συντηρητισμού, καθώς «οι δουλείες του σπιτιού εμφανίζονται να ενισχύουν το γυναικείο πνεύμα και την θηλυκότητα», ενώ οι σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς άντρες οδηγούν στην δηλητηριάση από το ανδρικό σπέρμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές του σχολείου πηγαίνουν για μάθημα στις 4μιση το πρωί, ενώ πολλές ανήλικες κοπέλες εγγράφονται από τους μελλοντικούς συζύγους τους, ώστε να αποκτήσουν τα «κατάλληλα εφόδια» για το συζυγικό τους βίο.