Η επεισοδιακή σύλληψη νεαρού οπαδού του Τραμπ μετά από επίθεση σε κοπέλα (pics & vid)

Gazzetta team
Η επεισοδιακή σύλληψη νεαρού οπαδού του Τραμπ μετά από επίθεση σε κοπέλα (pics & vid)
Οι πράξεις κι οι ρατσιστικές θεωρίες ενός νέου επίδοξου πουλέν του πλανητάρχη, προκάλεσαν την αντίδραση του κοινού, ενώ όταν μία κοπέλα άρπαξε τις σημειώσεις του, εκείνος της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο Αμερικανός μπλόγκερ Lucian Wintrich αποτελεί έναν από τους φανατικότερους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές αν κάποιος μελετήσει τις απόψεις του νεαρού μπλόγκερ σε διάφορες εκδηλώσεις, όπου τοποθετείται για την ανωτερότητα της λευκής φυλής και άλλες αντίστοιχες «συναρπαστικές» θεωρίες.

Όμως, η παρουσία του σε ένα πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ δεν είχε την ίδια απήχηση στους νεαρούς φοιτητές, καθώς μόνο ο τίτλος της ομιλίας «Its OK to be white», προετοίμαζε το ακροατήριο για τις θέσεις που θα ανέπτυσσε ο ομιλητής.

Μετά από πολλές διακοπές, όπου ο Wintrich είδε τις θεωρίες του να καταρρίπτονται από τους παριστάμενους φοιτητές, κι ενώ πολλάκις είχε δει κάθε έννοια σεβασμού να πηγαίνει περίπατο (συγκρίνοντάς τον με τον ελληνοαμερικανό ομοφυλόφιλο θιασώτη της λευκής υπεροχής, Milo Yiannopoulos), μερικοί πιο αποφασισμένοι διαφωνούντες, έφτασαν μέχρι το βήμα όπου βρισκόταν ο νεαρός ρατσιστής για να αντιπαρατεθούν μαζί του εκ του σύνεγγυς.

Εκείνη τη στιγμή μία από τους θεατές, άρπαξε τις σημειώσεις που είχε μαζί του ο Wintich, ενώ ο τελευταίος άρχισε να την καταδιώκει, πιάνοντάς την βάναυσα από τον λαιμό, πριν ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στο συμβάν.

Τελικά, ούτε το νέο πουλέν του Αμερικανού Προέδρου θα καταφέρει να κρατηθεί στην επιφάνεια της επικαιρότητας, καθώς οι δύο προηγούμενοι «τηλεοπτικοί μαϊντανοί» που υποστήριξαν με σθένος τις αμφιλεγόμενες θέσεις του πλανητάρχη (Milo Yiannopoulos, Richard Spencer) κατέληξαν, πολύ γρήγορα, στην... «ανακύκλωση».