Τενερίφη: Κατάρρευση σκηνής σε νυχτερινό κέντρο με δεκάδες τραυματίες (pics & vid)

Gazzetta team
Τενερίφη: Κατάρρευση σκηνής σε νυχτερινό κέντρο με δεκάδες τραυματίες (pics & vid)
Οι εικόνες μετά την κατάρρευση της σκηνής σε ένα club της Τενερίφης θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη, ενώ όσοι θαμώνες έπεσαν από ύψος 3 και πλέον μέτρων στο κενό, μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Τη στιγμή της απόλυτης διασκέδασης διαδέχθηκαν εικόνες πανικού και χάους, καθώς η πίστα ενός νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Τενερίφη της Ισπανίας, κατέρρευσε, παρασέρνοντας στα «έγκατα» του καταστήματος δεκάδες ανυποψίαστους πελάτες του μαγαζιού.

Τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν αμέσως στο σημείο του ατυχήματος, κατάφεραν να βγάλουν δεκάδες ανθρώπους από τα υπόγεια του κέντρου, ενώ περίπου 20 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η αστυνομία συνέλαβε τους ιδιοκτήτες αλλά και τους υπεύθυνους λειτουργίας του κέντρου για την πλημμελή λήψη μέτρων ασφαλείας, ενώ οι χιλιάδες επισκέπτες του ισπανικού θερέτρου δεν φάνηκαν να πτοούνται ιδιαίτερα από το συμβάν, θεωρώντας το απλώς ως μία κακιά στιγμή.

Τα Κανάρια νησιά στον Ατλαντικό ωκεανό αποτελούν δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ η Τενερίφη, που αποτελεί και το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος συγκεντρώνει εκατομμύρια επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου.