Η Κιμ Καρντάσιαν στέκεται στο πλευρό θύματος βιασμού (pic & vids)

Gazzetta team
Η Κιμ Καρντάσιαν στέκεται στο πλευρό θύματος βιασμού (pic & vids)
Σε μία αξιομνημόνευτη κίνηση προχώρησε η σταρ της showbiz, καθώς το νομικό της τμήμα θα αναλάβει την υπόθεση μίας «σκλάβας του σεξ».

Η 29χρονη, σήμερα, Cyntoia Brown, η οποία έζησε για ρκετά χρόνια της εφηβείας της ως «σκλάβα του σεξ»,αναμένεται να δικαστεί το προσεχές χρονικό διάστημα για τη δολοφονία του ανθρώπου, στον οποίον την πούλησαν οι έμποροι λευκής σαρκός.

Η 16χρονη τότε κοπέλα, που ήδη για χρόνια αποτελούσε βορά στις ορέξεις των επίδοξων βιαστών της, είχε πυροβολήσει στην καρδιά τον άντρα, σον οποίο θα την πουλούσε το κύκλωμα, το οποίο εκμεταλλευόταν και την τοξικομανή μητέρα της.

Η υπόθεσή της αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό από δικαστήριο του Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί, καθώς εκκρεμεί στην πρώτη δίκη μετά την αυτεπάγγελτη δίωξή της για τη δολοφονία του πρώην στρατιωτικού Johnny Allen είχε κατδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Πλέον, οι νομικοί σύμβουλοι της πρωταγωνίστριας διάσημων reality στις ΗΠΑ, θα αναλάβουν την υπόθεση της Brown, τη στιγμή που ένα κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα, ζητώντας την απαλλαγή της από της κατηγορίες και την αποφυλάκισή της.