Αστυνομικός χτυπάει με μανία πεσμένο μποξέρ για να τον συλλάβει (pics & vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός χτυπάει με μανία πεσμένο μποξέρ για να τον συλλάβει (pics & vid)
Το βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζει τη «μάχη» 3 αστυνομικών να ακινητοποιήσουν έναν 27χρονο επαγγελματία πυγμάχο, ενώ οι συνεχόμενες γροθιές των οργάνων της τάξης στον πεσμένο ύποπτο, έχουν προκαλέσει σάλο στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι προσπάθειες 3 Βρετανών αστυνομικών να συλλάβουν ένα ύποπτο για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης καταγράφηκαν από την κάμερα κι έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς πολλοί κατηγορούν τους 3 αστυνομικούς για χρήση υπέρμετρης βίας.

Στο βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, οι 3 αστυνομικοί φαίνονται να χτυπούν επανειλημμένα τον 27χρονο πυγμάχο, Adam Salman, ενώ εκείνος δε φαίνεται να αντιστέκεται ιδιαίτερα σε ένα περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Μάιο στο προάστιο Μέρτον του Λονδίνου.

Ένας εκ των αστυνομικών, χτυπάει με τις γροθιές του τον πεσμένο άντρα περισσότερες από 20 φορές, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση όσων έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.

Αργότερα στις καταθέσεις τους, οι 3 ένστολοι υποστήριξαν πως ο άντρας αντιστεκόταν σθεναρά, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να καταπιεί «φιξάκια» κοκαΐνης ώστε να αποφύγει τη σύλληψη.

Τελικά, οι αστυνομικοί παρά την υπεροπλία τους δεν κατάφεραν να περάσουν μόνοι τους χειροπέδες στον μποξέρ, καθώς χρειάστηκαν τη συνδρομή κι άλλωνν συναδέλφων τους ώστε να ακινητοποιήσουν τον γεροδεμένο άντρα, ενώ ο τελευταίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.