Πάει για ισόβια το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ-Κονγκ (vid)

Gazzetta team
Πάει για ισόβια το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ-Κονγκ (vid)
Αντιμέτωπο με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης είναι το μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,5 κιλών κοκαΐνης.

Η 19χρονη Ελληνίδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της 2,2 κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 300.000 δολάρια.

Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει την σύλληψη της νεαρής ενώ η ποινή που αντιμετωπίζει είναι ακόμη και τα ισόβια καθώς η κατοχή/διακίνηση ναρκωτικών τιμωρείται πολύ αυστηρά στην Κίνα.

Η νεαρή οδηγήθηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο του Kowloon της αρνήθηκε η καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέο μέχρι τη δίκη η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου.

Η είδηση για την σύλληψη της 19χρονης έγινε γνωστή την Τετάρτη. Η νεαρή βρέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, πετώντας με πτήση από την Αιθιοπία και κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκε πως μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης.

Πληροφορίες από τις διωκτικές αρχές αναφέρουν ότι πιθανότατα τα κατασχεθέντα ναρκωτικά είχαν αγοραστεί ή θα διανέμονταν στην πόλη του Χονγκ Κονγκ.


Πηγή: reader.gr