Έστελνε επί 3 χρόνια στρίπερς στον γείτονά του (pics)

Gazzetta team
Έστελνε επί 3 χρόνια στρίπερς στον γείτονά του (pics)
Έναν άκρως ενοχλητικό τρόπο είχε βρει ένας 45χρονος άντρας από την πόλη Όμαχα της πολιτείας της Νεμπράσκα, καθώς για να... «ενοχλήσει» τους γείτονές του, έστελνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στρίπερς έξω από το σπίτι τους.

Ο χειρότερος εφιάλτης μίας τετραμελούς οικογένειας είχε γίνει ο γείτονάς τους, καθώς δεν περνούσε μήνας χωρίς την απρόσκλητη επίσκεψη μίας χορεύτριας που γδυνόταν στον κήπο του σπιτιού τους και ζητούσε επισταμένως την αμοιβή της.

Αιτία των συχνών επισκέψεων ήταν ο γείτονας της οικογένειας, ο οποίος είχε σαν «συνήθεια» να τηλεφωνεί σε πρακτορεία επαγγελματιών του χώρου του στριπτίζ και να ζητάει οι όμορφες και καλλίγραμμες κοπέλες να πραγματοποιούν το show τους στον κήπο της διπλανής κατοικίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των παθόντων το περιστατικό είχε συμβεί περίπου... 75 φορές σε βάθος τριετίας, ενώ ο 45χρονος Douglas Goldsberry παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το παράθυρό του, ενώ κάποιες φορές αυνανιζόταν.

Βέβαια, όταν οι γείτονές του αντιλήφθηκαν την προέλευση των αναπάντεχων επισκεπτών τους, προέβησαν άμεσα σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του 45χρονου, εντόπισαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας, κατηγορία σαφώς σοβαρότερη από την καταγγελία του ζευγαριού.

Πλέον, ο «βιτσιόζος» γείτονας βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο ποινής ως και 20 χρόνων στη φυλακή, ενώ μέχρι την πραγματοποίηση της δικασίμου παραμένει ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.