Έκαναν στοματικό σεξ στα... 20.000 πόδια!

Gazzetta team
Έκαναν στοματικό σεξ στα... 20.000 πόδια!
Το ασυγκράτητο πάθος μεταξύ δύο επιβατών της Delta Airlines κατά τη διάρκεια της πτήσης, έφερε μπλεξίματα για τους «δράστες» του περιστατικού, καθώς κι οι δύο αναζητούνται από τις αρχές.

Μπροστά σε τραγελαφικές καταστάσεις βρέθηκαν οι επιβάτες μίας πτήσης της αμερικανικής Delta Airlines από το Λος Άντζελες με προορισμό το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, καθώς δύο επιβάτες της πτήσης ήρθαν λιγάκι πιο... κοντά.

Πιο συγκεκριμένα, μία 48χρονη κι ένας 28χρονος άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, ενώ στη συνέχεια το θέαμα έγινε... ακατάλληλο για ανηλίκους, καθώς ξεκίνησαν να κάνουν στοματικό έρωτα.

Οι δύο επιβάτες, που καθόντουσαν σε διπλανές θέσεις αψήφισαν το γεγονός ότι δίπλα τους βρισκόντουσαν μικρά παιδιά κι ηλικιωμένοι και συνέχισαν τις επαφές... τρίτου τύπου, παρά τις παρατηρήσεις πληρώματος και συνεπιβατών.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ντιτρόιτ οι υπόλοιποι επιβάτες προχώρησαν σε καταγγελίες στις αρχές ασφαλέιας του αεροδρομίου, ενώ οι άτακτοι επιβάτες που μετά από τη στενή τους γνωριμία συνέχισαν προς διαφορετικούς προορισμούς, αναζητούνται από το FBI, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγόρίες σε περίπτωση που εντοπιστούν.