Σε δημοπρασία το σπίτι του Πρίσλεϊ, το καπέλο του Μάικλ Τζάκσον κι άλλα χολυγουντιανά αντικείμενα (pics)

Gazzetta team
Σε δημοπρασία το σπίτι του Πρίσλεϊ, το καπέλο του Μάικλ Τζάκσον κι άλλα χολυγουντιανά αντικείμενα (pics)
Μία ξεχωριστή δημοπρασία για τους θαυμαστές του Χόλιγουντ...

Χρόνια πριν ο Έλβις Πρίσλεϊ γίνει ο βασιλιάς του Ροκ εν Ρολ ζούσε σε ένα μικρό σπίτι κοντά στο δημοτικό σχολείο του βορειοανατολικού Μισισιπί και έπαιζε με τα παιδιά της γειτονιάς. Το σπίτι αυτό έχουν τώρα τη δυνατότητα να αγοράσουν οι θαυμαστές του. Το λευκό ξύλινο σπιτάκι θα βγει στο σφυρί σε δημοπρασία που θα περιλαμβάνει φορέματα της Μέριλιν Μονρόε και το διάσημο καπέλο του Μάικλ Τζάκσον.

Ανάμεσα στα διάσημα αντικείμενα που θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν οι λάτρεις του κινηματογράφου και όχι μόνο είναι η στρατιωτική στολή που φορούσε ο Τομ Χανκς στο περίφημο Forrest Gump, ή το διάφανο πιάνο από ακρυλικό στο οποίο έπαιζε η Γουίτνεϊ Χιούστον αλλά και η ομπρέλα που κρατούσε η Τζούλι Άντριους ως Μαίρη Πόπινς.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου από τον οίκο GWS στη Νότια Καλιφόρνια. Συνολικά θα τεθούν προς πώληση 150 κομμάτια, ακίνητα ή αντικείμενα. Σημαντική θέση κατέχουν αυτά που έχουν σχέση με τον Έλβις. Εκτός από το σπίτι που πέρασε τα παιδικά του χρόνια, αναμένεται να πωληθούν το ιδιωτικό του αεροπλάνο, η ροζ κάντιλακ του «βασιλιά», το σκάφος του με την ονομασία «Hound Dog» ακόμα και η τηλεόραση που πυροβόλησε στη Γκρέισλαντ.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ