Μεγάλη Βρετανία: Σκάνδαλο με αεροσυνοδούς σε ρόλο «call girls» (pics)

Gazzetta team
Μεγάλη Βρετανία: Σκάνδαλο με αεροσυνοδούς σε ρόλο «call girls» (pics)
Οι καταγγελίες αεροσυνοδών για το γεγονός ότι συνάδελφοί τους προσφέρουν σε επιβάτες αγοραίο έρωτα, σκανδαλίζουν την βρετανική αεροπορική βιομηχανία, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργια έρευνας.

Σε πιπεράτες αποκαλύψεις προχώρησε μία βρετανίδα αεροσυνοδός, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της δεν είναι λίγες οι συναδέλφοί της που, παράλληλα με το επάγγελμά τους ως αεροσυνοδοί, έχουν και δεύτερες δουλείες, που δεν είναι άλλες από το να εξυπηρετούν σεξουαλικά όσους επιβάτες βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Και δε σταματά εκεί, καθώς διηγείται προσωπικά της βιώματα, που περιλαμβάνουν ερωτικές περιπτύξεις στο πιλοτήρια, κρυφά ραντεβού με επιβάτες σε δωμάτια ξενοδοχείων αλλά και όργια μεταξύ πιλότων κι αεροσυνοδών.

Σε συνέντευξή της στην σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα Sun, η πρώην αεροσυνοδός αποκαλύπτει πως αρκετές από τις συναδέλφους της είχαν σεξουαλικές επαφές με πολύ πλούσιους επιβάτες των πτήσεων, ενώ μερικές είχαν ανάγει αυτές τις συμπεριφορές σε δεύτερη δουλεία, καθώς έβαζαν στο μάτι τους πλούσιους επιβάτες της Α' θέσης με σκοπό να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τέλος, αναφέρει πως αρκετές από αυτές είχαν πιαστεί επ' αυτοφώρο να δίνουν τις κάρτες του σε πλούσιους ηλικιωμένους επιβάτες, ενώ μία άλλη αεροσυνοδός σε υπερατλαντικά ταξίδια είχε μετατρέψει το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε σε κανονικό οίκο ανοχής.

Οι καταγγελίες έχουν προκαλέσει σάλο στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα ώστε να διαπιστώσουν ποινικές ευθύνες αλλά και το αν τα εν λόγω όργια θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών.