Ξεκλήρισε την οικογένειά του για να μείνει... μόνος στο σπίτι (pics & vid)

Gazzetta team
Ξεκλήρισε την οικογένειά του για να μείνει... μόνος στο σπίτι (pics & vid)
Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όταν ένας 19χρονος με ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε τα 2 ανήλικα αδερφάκια του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του, που προσπάθησε να τον αφοπλίσει.

Μία πενταμελής οικογένεια σχεδόν ξεκληρίστηκε όταν ο μεγαλύτερος γιος, βρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να μαχαιρώνει επανειλλημένα τα ανήλικα αδέρφια του.

Σύμφωνα με μαρτυρία του πατέρα,ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, όλα ξεκίνησαν όταν άκουσε κραυγές αργά τη νύχτα.

Κατεβαίνοντας στο υπόγειο του σπιτιού διαπίστωσε πως ο 19χρονος γιος του είχε επιτεθεί με ένα μαχαίρι στα δύο ανήλικα αδέρφια του, που ήδη ψυχορραγούσαν, ενώ στην προσπάθειά του να τον αφοπλίσει,ο 19χρονος τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Τα δύο άτυχα παιδιά, ηλικίας 5 και 7 ετών, εξέπνευσαν πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ ο 19χρονος που αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα βρίσκεται υπό κράτηση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης διακαιολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του λέγοντας ότι «ήθελε να μείνει στο σπίτι μόνος του», ενώ μαρτυρίες συγγενικών προσώπων αναφέρουν ότι ο 19χρονος εδώ και καιρό απειλούσε ότι θα τους σκότωνε όλους, ενώ λίγους μήνες πριν είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο των γονιών του.