Δασκάλα έστελνε επιστολές και ζωγραφιές μαθητών σε... φυλακισμένο παιδεραστή (pics)

Gazzetta team
Δασκάλα έστελνε επιστολές και ζωγραφιές μαθητών σε... φυλακισμένο παιδεραστή (pics)
H δασκάλα εργαζόταν σε καθολικό δημοτικό σχολείο, ενώ αποκαλύφθηκε όταν επιχείρησε να μεταβιβάσει τις επιστολές και τα σχέδια των μικρών μαθητών σε κρατούμενο για υποθέσεις παιδοφιλίας.

Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα στην περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, καθώς πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα μία πολύ περίεργη και σοκαριστική υπόθεση.

Μία δασκάλα σε δημοτικό καθολικό σχολέιο της περιοχής στα πλαίσια του μαθήματος των καλλιτεχνικών ανάγκασε τους μικρούς μαθητές να ζωγραφίσουν από ένα σκίτσο και να το συνοδεύσουν με μία επιστολή, που ύστερα εκείνη θα έδινε σε κρατούμενο των φυλακών της χώρας για υποθέσεις παιδεραστίας.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής που κρατείται ο άντρας, δέχθηκαν αίτημα από τη δασκάλα ώστε να μεταφέρει στον κρατούμενο διάφορες επιστολές.

Όταν διαπίστωσαν το περιεχόμενο αλλά και τους δημιουργούς των ζωγραφιών επικοινώνησαν άμεσα με τη διεύθυνση του σχολείου, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στην άμεση απόλυση της δασκάλας από το σχολείο.