Είχε ξεχάσει στην τσέπη του το λαχείο που κέρδιζε 24,1 εκατομμύρια

Gazzetta team
Είχε ξεχάσει στην τσέπη του το λαχείο που κέρδιζε 24,1 εκατομμύρια
Μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη βρέθηκε ένας 68χρονος συνταξιούχος φύλακας από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, καθώς ελέγχοντας παλιά λαχεία που είχαν ξεμείνει στην τσέπη του, ανακάλυψε ότι ένα από αυτά κέρδιζε το ποσό των 24,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Τζίμι Σμιθ, ένας 68χρονος πρώην σεκιούριτι, αποφάσισε να ελέγξει μία στοίβα από παλιά λαχεία, που είχαν ξεχαστεί μέσα σε μία τσέπη του.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του φορέα διοργάνωσης των κληρώσεων, που ανέφερε ότι ακόμη δεν είχε βρεθεί ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης που είχε χαρίσει περισσότερα από 24 εκατομμύρια δολάρια με 2 μέρες μόλις να απομένουν μέχρι να λήξει η σχετική προθεσμία.

Ο 68χρονος συνταξιούχος πρώην φύλακας, δεν πίστευε στα μάτια του, καθώς διάβαζε έναν έναν τους χρυσούς αριθμούς σε ένα από τα λαχεία που έβγαζε από την τσέπη του. «Έπρεπε να πέισω τον εαυτό μου ότι ήταν αλήθεια» δήλωνε αργότερα κατενθουσιαμένος σε τοπικά ενημερωτικά μέσα.

Ο Τζίμι Σμιθ, πατέρας 2 παιδιών και παππούς 12 εγγονιών, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσε με την πενιχρή σύνταξή του, είδε όλη του τη ζωή να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά. Επέλεξε να πάρει το ποσό σε δόσεις, που θα διαρκέσουν 26 χρόνια, ενώ ο ίδιος έθεσε ως προτεραιότητα της ανάγκες της μεγάλης οικογένειάς του.