Εικόνες «Αποκάλυψης» μετά τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια (pics & vid)

Gazzetta team
Εικόνες «Αποκάλυψης» μετά τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια (pics & vid)
Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας το μέγεθος των καταστροφών στην πολιτεία της Καλιφόρνια μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας από την περιοχή.

Ένα βίντεο με εναέριες εικόνες αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής σε περιοχές της βόρειας Καλιφόρνια στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α. Τα εναέρια πλάνα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ολοκληρωτική καταστροφή στην κομητεία Sonoma, όπου στην κυριολεξία δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, ενώ τουλάχιστον 13 -μέχρι στιγμής- άνθρωποι έχει διαπιστωθεί ότι έχασαν τη ζωή τους.

Οι πυρκαγιές ξέσπασαν την περασμένη Κυριακή σε διάφορα μέτωπα, ενώ ενισχυμένες από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή κατέκαψαν περισσότερα από 300.000 στρέμματα δασικής κι αγροτικής έκτασης.

Βαρύτερο ήταν το πλήγμα στις κομητείες Νάπα και Σονόμα στα βόρεια της Πολιτείας, όπου τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τουλάχιστον 1.500 κτίσματα έχουν γίνει στάχτη, μεταξύ αυτών σπίτια, ξενοδοχεία κι αχυρώνες.

Παρά τη διαταγή εκκένωσης των περιοχών που βρίσκονται κοντά στα πύρινα μέτωπα, πολλοί αρνούνται να υπακούσουν στις υποδείξεις των αρχών ασφαλέιας, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.