Ακόμα ένας νεκρός σε ταυρομαχίες στην Ισπανία μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του (pics)

Gazzetta team
Ακόμα ένας νεκρός σε ταυρομαχίες στην Ισπανία μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του (pics)
Διαστάσεις... επιδημίας τείνουν να λάβουν τα ατυχήματα κι οι θάνατοι σε ταυρομαχίες στην Ισπανία, καθώς ένας 33χρονος προστέθηκε στην τραγική λίστα, με τις φωνές για κατάργηση του βάρβαρου εθίμου να δυναμώνουν ξανά.

Άλλο ένα θανατηφόρο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ταυρομαχιών σε χωριό της κεντρικής Ισπανίας, κοντά στην πόλη Γουαδαλαχάρα.

Θύμα του μακραίωνου εθίμου, ένας 33χρονος άντρας, ο οποίος χτυπήθηκε από τα κέρατα του ταύρου σε κεντρική αρτηρία και παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο τελικά εξέπνευσε.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγος κι ο ανήλικος γιος του 33χρονου, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους, τον 33χρονο να προκαλεί τον ταύρο, μη προλαβαίνοντας ωστόσο να ξεφύγει από την ορμή του.

Ο άντρας εμφανίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media να προκαλεί τον ταύρο με σκοπό ένας άλλος συμμετέχων να τον αποφύγει με ένα ακροβατικό άλμα, ενώ δεκάδες άλλοι βρίσκονται στην αρένα.

Ο αντιπερισπασμός, όμως, αποτυγχάνει κι ο ταύρος καταδιώκει τον άτυχο Μαδριλένο, τρυπώντας τον με τα κέρατα σε σημείο του θώρακα, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες για να τον γλυτώσουν, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως το ετήσιο φεστιβάλ, Fiesta del Toro Revolao συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές, ενώ 2 ακόμη άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης.