Ηθοποιοί του Χόλιγουντ έφτιαξαν γυμνό βίντεο για να κάνουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει

Gazzetta team
Ηθοποιοί του Χόλιγουντ έφτιαξαν γυμνό βίντεο για να κάνουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει
Πολλοί και διάφοροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ πρωταγωνιστούν γυμνοί σε ένα πολύ σημαντικό βίντεο, που αφορά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, που θα γίνουν στις 3 Νοεμβρίου, είναι ίσως οι πιο κρίσιμες που έχουν γίνει ποτέ. Γι' αυτό το λόγο, διάφοροι celebrities - και κυρίως αυτοί που έχουν ταχθεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ - κάνουν τα πάντα, για να σιγουρευτούν πως θα πάνε όλοι στις κάλπες και θα ψηφίσουν με το σωστό τρόπο, ώστε να μην ακυρωθεί η ψήφος τους.

Στις ΗΠΑ είναι συνήθως μεγάλα τα ποσοστά αποχής από τις κάλπες, κάτι το οποίο κρίνει πολλές φορές το αποτέλεσμα. Εάν κανείς σε αυτό προσθέσει και την πανδημία, τότε είναι πολύ πιθανό να μην πάει ακόμα περισσότερος κόσμος να ψηφίσει. Γι' αυτό και προτάθηκε το σύστημα ταχυδρομικής ψηφοφορίας, ώστε οι πολίτες να μην χρειαστεί να τρέξουν σε εκλογικά κέντρα, αλλά να ψηφίσουν από το σπίτι τους.

Έτσι, άνθρωποι που μέχρι πρότινος ήταν αποφασισμένοι, για διαφορετικούς λόγους, πως δεν θα πάνε να ρίξουν την ψήφο τους, τώρα μπορούν να το κάνουν από το σπίτι τους. Τις οδηγίες, μάλιστα, για να είναι η ψήφος έγκυρη τις εξηγούν σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες ηθοποιοί του Χόλιγουντ. Οι οποίοι, μάλιστα, «βγήκαν από τα ρούχα» τους!

Η Σάρα Σίλβερμαν, ο Κρις Ροκ, ο Μαρκ Ραφάλο, η Έιμι Σούμερ, ακόμα και ο Μπόρατ (!) πρωταγωνιστούν γυμνοί στο εν λόγω βίντεο κι εξηγούν στον κόσμο τι πρέπει να κάνει, για να μην είναι η ψήφος του «γυμνή». Αυτό που λένε είναι πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί μαύρο στυλό και όχι χρωματιστό και πως το ψηφοδέλτιό του πρέπει να μπει μέσα και στους δύο φακέλους που θα έχει στα χέρια του, για να μην θεωρηθεί «naked ballot».