Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει ότι ήταν «θύμα συναισθηματικής κακοποίησης» του Τζάστιν Μπίμπερ

Gazzetta team
Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει ότι ήταν «θύμα συναισθηματικής κακοποίησης» του Τζάστιν Μπίμπερ
Η Σελένα Γκόμεζ δήλωσε σε συνέντευξή της ότι συνειδητοποίησε τη συναισθηματική κακομεταχείριση από τον πρώην σύντροφό της, Τζάστιν Μπίμπερ.

Η Σελένα Γκόμεζ ισχυρίστηκε ότι ήταν «θύμα συναισθηματικής κακοποίησης» στη σχέση της με τον γνωστό ποπ τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ.

Στη νέα αποκαλυπτική συνέντευξή της στο NPR την περασμένη Κυριακή, η 27χρονη σταρ απάντησε καταφατικά όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο αν μιλούσε για «συναισθηματική κακοποίηση» και εξήγησε: «Είναι πολύ δύσκολο να μένεις σε μια κατάσταση όταν είσαι θύμα ψυχικής βίας. Κι εγώ ένιωθα έτσι.

Έπρεπε να βρω έναν τρόπο που θα με λύτρωνε από τη συναισθηματική κακοποίηση που δεχόμουν. Το κατάλαβα αργότερα ως ενήλικη» και συνέχισε λέγοντας ότι δεν θέλει να «περάσει την υπόλοιπη ζωή της μιλώντας για αυτό και ότι πλέον νιώθει ειλικρινά περήφανη και πιο δυνατή από ποτέ που κατάφερε να το ξεπεράσει».

Η 27χρονη σταρ ανέφερε επίσης ότι το καινούριο της τραγούδι «Lose You To Love Me» τη βοήθησε να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τον πόνο και τα συναισθήματά της, ενώ πλέον το κομμάτι έχει αποκτήσει διαφορετική σημασία για εκείνη, σε σχέση με την περίοδο που το έγραφε.

Η σχέση της Γκόμεζ με τον Μπίμπερ κράτησε 7 χρόνια με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής έχει παραδεχτεί κατά το παρελθόν τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ακόμη και κατά το διάστημα που έβγαινε με τη Σελίνα Γκόμεζ. Μετά τον τελευταίο τους χωρισμό ο Μπίμπερ παντρεύτηκε την Χέιλι Μπάλντουιν.

Μέχρι στιγμής ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του.

Πηγή: Reader.gr