Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που στόλισε φέτος ο Σπύρος Σούλης! (pics)

Gazzetta team
Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που στόλισε φέτος ο Σπύρος Σούλης! (pics)
Όλοι περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τι στολισμό θα επιλέξει κάθε χρόνο ο Σπύρος για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Πώς αποφάσισε, λοιπόν, να το στολίσει φέτος με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας του; Ποιο είναι το θέμα του; Διαβάστε παρακάτω για να τα μάθετε όλα.

Μπορεί πριν από δύο χρόνια να είχε επιλέξει να δημιουργήσει ένα “μαύρο δέντρο”, με μαύρες μπάλες και διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο χρώμα, αλλά φέτος το λευκό και πιο συγκεκριμένα το “παγωμένο λευκό” κυριαρχεί στο δέντρο του. Το λευκό του χειμώνα, λοιπόν, το οποίο όπως λέει και ο ίδιος είναι “εμπνευσμένο από την Νάρνια και βγαλμένο από τα πιο χιονισμένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια”. Το χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που επέλεξε ο Σπύρος και η ομάδα του φυσικά και βοήθησε στο να είναι ακόμα πιο όμορφο, πλούσιο και λευκό το αποτέλεσμα!

Αυτό είναι το δέντρο που στόλισαν ο Σπύρος και η ομάδα του.

Τα φωτάκια
Τα φωτάκια σύμφωνα με τον Σπύρο πρέπει να μπαίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο τρόπος που θα τοποθετηθούν παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς θα δείχνει τελικά το δέντρο.

Ξεκινάει, λοιπόν, πάντα από ψηλά και τυλίγει γύρω-γύρω με αργές κινήσεις. Μπλέκει τα φωτάκια μέσα στα κλαδιά του δέντρου για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και για να φαίνεται ότι υπάρχει βάθος.
“Μην τοποθετήσετε τα φωτάκια με βιαστικές κινήσεις. Θέλουν τον χρόνο τους”, λέει ο Σπύρος και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί του κρίνοντας από το τελικό αποτέλεσμα το οποίο χωρίς υπερβολή είναι μαγευτικό.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Είναι σημαντικό επομένως να αφιερώσετε χρόνο στο πώς θα τοποθετήσετε τα λαμπιόνια στο δέντρο σας. Τέλος μια ακόμα συμβουλή είναι να προτιμήσετε θερμό φως για τα λαμπιόνια σας και όχι ψυχρό για να μην κουράζονται τα μάτια σας όταν κοιτάτε το δέντρο σας. Θέλετε να σας χαλαρώνει και να σας ηρεμεί και όχι να κουράζει τα μάτια σας.

Δείτε επίσης πώς είχε στολίσει πέρυσι ο Σπύρος Σούλης το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Οι μπάλες
Μεγάλες και μικρές μπάλες σε τόνους του λευκού και του ασημένιου επιλέχθηκαν από τον Σπύρο για το δέντρο του. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός που θα δώσει μια επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας αυτά τα Χριστούγεννα. Άλλωστε το λευκό με το ασημένιο δένουν υπέροχα και μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό “παγωμένο” στο μάτι αλλά ταυτόχρονα ζεστό στην αίσθηση αποτέλεσμα.

Ο Σπύρος επί το έργο.

Το λευκό και το ασημί, όμως, συνδυάστηκαν και με μικρές δόσεις από dusty σιέλ κρυστάλλινα στολίδια. Όντως, το αποτέλεσμα θυμίζει χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

Τα στολίδια
Φυσικά ο Σπύρος δεν έμεινε μόνο στις μπάλες. Τη διακόσμηση του δέντρου του ολοκλήρωσε με παγωμένα αλεξανδρινά, χιονισμένα φυσικά κουκουνάρια, κλαριά και φτέρες πασπαλισμένες με glitter και πολλά αστέρια. Άλλωστε όπως σας έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο the home issue το φυσικό στοιχείο μέσα στο σπίτι είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια.

Μόνο οι μπάλες δεν αρκούν για ένα τόσο πλούσιο αποτέλεσμα.

Επομένως ένα δέντρο που έτσι κι αλλιώς είναι φυσικό στοιχείο δεν θα μπορούσε παρά να διακοσμηθεί και με άλλα στοιχεία της φύσης όπως είναι τα αλεξανδρινά, τα κουκουνάρια, τα κλαριά και οι φτέρες. Αυτός, άλλωστε, είναι και ένας τρόπος για να κάνετε πιο ζωντανό και πλούσιο το δέντρο σας.

Το αστέρι
… δεν υπάρχει στην κορυφή του δέντρου. Το γνωστό, παραδοσιακό αστέρι δεν υπάρχει στο δέντρο. Ο Σπύρος με την ομάδα του επέλεξε να δημιουργήσει μια διαφορετική, εναλλακτική κορυφή που μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι σας. Η κορυφή, λοιπόν, αποτελείται από ασημένιες μεγάλες φτέρες με γκλίτερ. Βάλτε κι εσείς λίγο γκλίτερ στο δέντρο σας για να του δώσετε λάμψη και ένταση. Θα το λατρέψετε.

Η κορυφή του δέντρου με τις ασημένιες φτέρες είναι υπέροχη.

Οι γιρλάντες
Φέτος ο Σπύρος αντί για τις κλασικές γιρλάντες επέλεξε να βάλει προσεκτικά ανάμεσα στα χιονισμένα κλαδιά του δέντρου του μερικές κορδέλες σε ασημί χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλοπρεπές και πολύ στιλάτο.

Οι ασημένιες κορδέλες κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό το τελικό αποτέλεσμα.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κάνει εσάς πάνω από όλα χαρούμενους. Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη και η πιο μαγική γιορτή. Ας της δώσουμε λίγη παραπάνω μαγεία δημιουργώντας ένα ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

*Όλα τα στολίδια του δέντρου είναι φέτος επιλεγμένα από το κατάστημα Epilegin, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270, Αγ. Δημήτριος 173 43