CELEBRITIES

Scarlett Johansson: «Μετανιώνω για τους ρόλους που επέτρεψα να με δείχνουν τόσο σέξι»


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2019

Scarlett Johansson: «Μετανιώνω για τους ρόλους που επέτρεψα να με δείχνουν τόσο σέξι»

Η 34χρονη ηθοποιός, Scarlett Johansson, παραχωρώντας συνέντευξη στο Hollywood Reporter, δήλωσε ότι παρουσιαζόταν ως υπερσεξουαλική παλαιότερα, στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε. 

«Σε όλη τη δεκαετία των 20, ένιωθα τυποποιημένη στους ρόλους μου και εμφανιζόμουν με έντονη σεξουαλικότητα. Δεν είχα την πρόθεση φυσικά να το προκαλώ εγώ, ήταν οι ανάγκες των ρόλων τέτοιες», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός. 

Σήμερα, οι επιλογές των ρόλων της είναι πολύ διαφορετικές και νιώθει πλέον, απαλλαγμένη από τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πάντως, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Johansson είχε σκεφτεί να αλλάξει καριέρα για το γεγονός ότι πολλές φορές, συνδεόταν με την εικόνα ενός sex symbol. 

Η επαγγελματική καριέρα της Johansson ξεκίνησε το 1994 στην ταινία North και έκτοτε ακολούθησαν πολλοί ακόμη ρόλοι. Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους ήταν αυτός στην ταινία «Lost in Translation» σε ηλικία 18 χρονών. 

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.