Τζένιφερ Λόπεζ: Σκηνοθέτης ζήτησε να δει το στήθος μου (vid)

Gazzetta team
Τζένιφερ Λόπεζ: Σκηνοθέτης ζήτησε να δει το στήθος μου (vid)
Μία σοβαρή καταγγελία μεν, που δεν ξενίζει όμως δε, έκανε η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων των διασήμων γυναικών, σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν.

Η Λόπεζ μαζί με τις Ρενέ Ζελβέγκερ, Σκάρλετ Γιόχανσον και Λουπίτα Νιόνγκο, συμμετείχαν σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα για τη σεξουαλική παρενόχληση και πως το κίνημα Me Too επηρέασε τη βιομηχανία του θεάματος.

H Jlo είπε ότι στην αρχή της καριέρας της, ένας σκηνοθέτης της ζήτησε να του δείξει το στήθος της. «Μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου. Είχε τρελαθεί. Και του είπα όχι, υπερασπιζόμενη τον εαυτό μου. Στην αρχή πανικοβλήθηκα. Στο δωμάτιο ήταν και μια σχεδιάστρια και παρότι υπήρχε άλλη γυναίκα στο χώρο, το ζήτησε. Εγώ του απάντησα δεν είμαι υποχρεωμένη να σου το δείξω»...

Συμπλήρωσε μετά ότι: «Αν υποχωρήσεις, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν». Η Σκάρλετ Γιόχανσον της είπε τότε, ότι δεν θα αντιδρούσε ο καθένας έτσι, δείχνοντας προφανώς ότι από κάποιες υπάρχει ενδοτικότητα.

«Έβαλα ένα όριο, υποχώρησε και αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη», είπε η Λόπεζ.

Ωστόσο, μετά τη "βροχή" αντίστοιχων καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τελευταία για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του κινηματογράφου, τα περιστατικά αυτά παρουσιάζουν μία ύφεση, χωρίς όμως να έχουν πλήρως εκλείψει.