H Jamie Lee Curtis αποκαλύπτει: «Μοιραζόμασταν τα ναρκωτικά με τον πατέρα μου» (vid)

Gazzetta team
H Jamie Lee Curtis αποκαλύπτει: «Μοιραζόμασταν τα ναρκωτικά με τον πατέρα μου» (vid)
Μια αποκάλυψη σχετικά με την περίοδο που ήταν εθισμένη στις ουσίες έκανε η Jamie Lee Curtis, η οποία πρωταγωνιστούσε στο Baywatch.

Ο Jamie Lee Curtis πλέον είναι νηφάλια εδώ και 20 χρόνια, ωστόσο μίλησε «ανοιχτά» για την περίοδο που ήταν εθισμένη.

Η 60χρονη, σήμερα, ηθοποιός είχε κάνει μια πλαστική επέμβαση ώστε να απομακρύνει το πρήξιμο από τα μάτια της, οπότε και της δόθηκαν κάποια παυσίπονα ώστε να αντιμετωπίσει τους πόνους μετά το χειρουργείο.

Τότε ξεκίνησε ο εθισμός της, αφού μετά τα παυσίπονα συνέχισε με άλλα ναρκωτικά.

Μάλιστα αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο ήταν εθισμένος και ο πατέρας της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και οι δυο τους μοιράζονταν τις ουσίες!

«Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου είχε ένα θέμα και επειδή είχα και εγώ μοιράσαμε τα ναρκωτικά. Ήταν ένα χρονικό διάστημα όπου ήμουν το μόνο παιδί που του μιλούσε. Είχα έξι αδέλφια. Τώρα έχω πέντε. Ο αδελφός μου, Νικόλαος, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης όταν ήταν 21 ετών. Αλλά μοιράστηκα τα φάρμακα με τον μπαμπά μου. Έκανα κοκαΐνη μαζί με τον μπαμπά μου μια φορά. Αλλά αυτή ήταν η μοναδική φορά...», ανέφερε.

Όπως είπε είχε φτάσει στο σημείο να κλέβει συνταγές για παυσίπονα από την αδερφή της, ενώ ένας φίλος της την είχε βρει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με πέντε χάπια στο στόμα το 1998.

Τότε ήταν που άκουσε μέσα της μια φωνή να της λέει «είσαι νεκρή γυναίκα» και αποφάσισε να σταματήσει με όλα αυτά.