CELEBRITIES

Ben Affleck: Οι εντυπωσιακές γυναίκες της ζωής του


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2019

Ben Affleck: Οι εντυπωσιακές γυναίκες της ζωής του

Ο Ben Affleck εθεάθη πριν λίγες ημέρες σε δείπνο με τη χήρα Laurene Powell Jobs παρά τη σχέση της με τον διάσημο chef, Daniel Humm. Η λίστα των ραντεβού του διάσημου ηθοποιού φαίνεται πως δεν έχει τέλος αφού έχει βγει μεταξύ άλλων, με πολλές γνωστές ηθοποιούς και τραγουδίστριες.

Ο αρραβώνας του με τη Jennifer Lopez το 2002, η τριετής σχέση του με τη Gwyneth Paltrow, αλλά και ο γάμος του με τη Jennifer Garner είναι μερικές μόνο από τις «διάσημες σχέσεις» του, εκ των οποίων πολλές παρέμειναν πλατωνικές.

Παρακάτω, ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με τις πιο κομβικές σχέσεις του Ben Affleck, ξεκινώντας από το ειδύλλιο του με τη Gwyneth Paltrow μετά τη γνωριμία τους το 1997, και φυσικά μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt.

jenny.gr

Ο Ben Affleck και η Gwyneth Paltrow γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο το 1997. Η σχέση τους κράτησε τρία χρόνια, ενώ μαζί πρωταγωνίστησαν στις ταινίες Shakespeare in Love και Bounce.

jenny.gr

O Ben Affleck και η Jennifer Garner παντρεύτηκαν το 2005 ενώ πήραν διαζύγιο το 2015. 

jenny.gr

 Ο ηθοποιός γνώρισε τη Jennifer Lopez το 2002, αρραβωνιάστηκαν το 2003 αλλά δεν έφτασαν ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας.

jenny.gr

Ο διάσημος ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τη Lindsay Shookus το 2017 ενώ εμφανίστηκαν μαζί πρώτη φορά σε ένα ταξίδι τους στο Λονδίνο. Η σχέση τους έληξε τον Απρίλιο του 2019.  

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.