UPDATE #NOW

Οι guest stars από τα Φιλαράκια αποκάλυψαν την ιστορία πίσω από τη συμμετοχή τους


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2019

Οι guest stars από τα Φιλαράκια αποκάλυψαν την ιστορία πίσω από τη συμμετοχή τους

Πόσες φορές έχετε δει το κάθε επεισόδιο από τα φιλαράκια; Είναι προφανές ότι αυτή η απάντηση δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν μας αφού το μέτρημα έχει πλέον χαθεί.

Αυτό που δεν έχετε δει όμως ακόμα είναι οι διάφορες behind-the-scenes στιγμές με Guests της σειράς που άφησαν εποχή όπως...

1) Η Amy επαναλάμβανε συνεχώς το όνομα της Phoebe λάθος. Aυτή η σκηνή ουσιαστικά γράφτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μπροστά στο ζωντανό κοινό.

2) Ο George Clooney έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα της Ενταντικής και επισκέφθηκε το set των Friends ενώ έκαναν πρόβες για το επεισόδιο με το πόκερ. Η Kristin Davis που τον συνόδευε είπε ότι της έκανε εντύπωση το πνεύμα συνεργασίας τους.

3) Η Lauren Tom, που έπαιζε τη Julie, δεχόταν αποδοκιμασίες από το live κοινό καθώς κανείς δεν ήθελε να μπει ανάμεσα στον Ross και την Rachel.

4) Η Courteney Cox, η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow περνούσαν χρόνο μαζί πίσω από τις κάμερες. Κάποια στιγμή οι τρεις τους πετούσαν νερό από έναν νερόλακκο η μία στην άλλη και γελούσαν!

5) Όταν το live κοινό δεν γελούσε, οι πρωταγωνιστές έκαναν έναν κύκλο και συζητούσαν εναλλακτικές, και μετά δοκίμαζαν τη σκηνή ξανά και ξανά.

6) Όταν η Jane Sibbett και ο David Schwimmer γύριζαν τη σκηνή που o Ross ζητά από την Carol να ξαναπροσπαθήσουν την σχέση τους, η Sibbett συγκινήθηκε και έβαλε πραγματικά τα κλάματα.

7) H Christine Taylor ήταν η μόνη που σκέφτηκαν οι δημιουργοί για να ενσαρκώσει την Bonnie, η οποία καταλήγει να ξυρίσει το κεφάλι της.

8) Ο Mitchel Whitfield που έπαιξε τον Barry ήταν αρχικά υποψήφιος για τον ρόλο του Ross ή του Chandler

Δείτε ακόμη: 6 στιγμές από τα Φιλαράκια που αποδεικνύουν ότι η Rachel δεν ήταν καθόλου καλός άνθρωπος