Strip Club εκκενώθηκε επειδή μία κοπέλα έβαλε φωτιά στο show της (pics & vid)

Gazzetta team
Strip Club εκκενώθηκε επειδή μία κοπέλα έβαλε φωτιά στο show της (pics & vid)
H φωτιά που προκάλεσε η Harley Van Dangerfield, έστω και κατά λάθος, είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό που λάμβανε μέρος.

Οι κοπέλες που δουλεύουν σε strip clubs έχουν ως στόχο να ανεβάζουν την θερμοκρασία, όμως η Harley Van Dangerfield το έκανε και με το παραπάνω.

Η διάσημη performer συμμετείχε στον διαγωνισμό «Miss Nude Australia» που έγινε την προηγούμενη Τρίτη στο Crazy Horse Revue της Αδελαΐδας, όντας η 2η από τις 7 που λάμβαναν μέρος.

Το show της, όπως συνηθίζει άλλωστε, περιελάμβανε διάφορα κόλπα με φλεγόμενα στικς και δαχτυλίδια, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Here’s a sneak peak of my fire show :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harley Van Dangerfield (@harleyvandangerfield) στις

Μόλις όμως ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, υπήρξε ένα ατύχημα, καθώς έριξε κατά λάθος το εύφλεκτο υγρό που χρησιμοποιούσε, με αποτέλεσμα η κουρτίνα να πάρει φωτιά και αμέσως να επεκταθεί στο νυχτερινό μαγαζί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, αλλά μέχρι να φτάσει εκεί, ο χώρος είχε ήδη εκκενωθεί από τα 200 άτομα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Advertiser», η ίδια ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη σε όλους για αυτό που συνέβη. Θέλω να πω σε όλες τις κοπέλες που έλαβαν μέρος, αλλά και τους διοργανωτές πως ήταν ένα ατύχημα.

Επίσημα, αποκλείστηκα. Καλή τύχη σε όλες στο Miss Nude φέτος».