Εμπόδια στην ουτοπική κοινωνία που θέλει να φτιάξει ο Kaney West

Gazzetta team
Εμπόδια στην ουτοπική κοινωνία που θέλει να φτιάξει ο Kaney West
Η Κάνιε Γουέστ ίσως χρειαστεί να κατεδαφίσει τους φουτουριστικούς θόλους που κτίζει στην Καλιφόρνια για να δημιουργήσει μια, χωρίς τάξεις, ουτοπική κοινωνία, αφού οι γείτονές του κάλεσαν την αστυνομία.

Ο σερίφης του τοπικού αστυνομικού τμήματος κλήθηκε να ελέγξει ο κτήμα του Γουέστ στην Καλαβασία, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν για το θόρυβο που προκαλείται κατά τις βραδινές ώρες από την κατασκευή των θόλων.

Ο ράπερ οικοδόμησε έναν αριθμό ξύλινων θόλων ύψους περίπου 15 μέτρων, και ο οικισμός ονομάστηκε Yeezy Home, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα κοινότητα που ζει έξω από το ταξικό σύστημα και θα στεγάζει τους άστεγους.

Τοπικές εκθέσεις αναφέρουν ότι επιθεωρητές επισκέφτηκαν τους θόλους του Κάνιε δύο φορές και διαπίστωσαν ότι οι κατασκευές είναι μόνιμες και παραβιάζουν τους οικοδομικούς κανόνες.

Κατόπιν αυτών ο Γουέστ θα πρέπει να βγάλει οικοδομική άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου αλλιώς θα πρέπει να κατεδαφίσει τους θόλους, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί σε μία έκταση που αγόρασε μαζί με την σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν το 2014.