Η Cara Delevigne παντρεύτηκε την Ashley Benson (pics)

Gazzetta team
Η Cara Delevigne παντρεύτηκε την Ashley Benson (pics)
Το διάσημο ζευγάρι φέρεται να παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας παρουσία αρκετών διάσημων, όπως η Charlize Theron και Sophie Turner.

Τα... σκαλιά της εκκλησίας, όπως συνηθίζουμε να λέμε στην Ελλάδα, ανέβηκε ένα από τα πιο διάσημα gay ζευγάρια του κόσμου. Ο λόγος για την Cara Delevigne και η Ashley Benson.

Τα... σκαλιά της εκκλησίας, όπως συνηθίζουμε να λέμε στην Ελλάδα, ανέβηκε ένα από τα πιο διάσημα gay ζευγάρια του κόσμου. Ο λόγος για την Cara Delevigne και η Ashley Benson. Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​ Η τελετή έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας και το παρών έδωσαν αρκετοί celebrities, όπως για παράδειγμα η Charlize Theron, η Sophie Turner και οι Jonas Brothers.

Το πότε ακριβώς είπαν το... ναι, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά ο Michael Kelly που είναι ιδιοκτήτης του Little Vegas Chape που έλαβε χώρα η τελετή, μετέφερε το κλίμα που υπήρχε μιλώντας στην εφημερίδα The Sun.

«Ξεκάθαρα ήταν αφοσιωμένες η μία στην άλλη και είχαν ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Έβλεπες οτι ήταν πολύ σοβαρές για αυτό που έκαναν και το διασκέδαζαν. Το ήθελαν απλό, ήσυχο και εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους είναι καιρό ζευγάρι, αλλά μόλις πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσαν την σχέση τους.