CELEBRITIES

H Irina Shayk επιστρέφει στην πασαρέλα πιο sexy από ποτέ μετά τον χωρισμό


The Jennettes

15 Ιουνίου 2019

20190211_zaf_ny1_0791.jpg

Υπάρχουν διάφοροι κλισέ τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έναν χωρισμό. Μερικοί κόβουν τα μαλλιά τους, άλλοι αλλάζουν διακόσμηση. Η Irina Shayk, βέβαια, επιστρέφει στη δουλειά, δριμύτερη.

Λιγότερο από μία βδομάδα αφότου το People επιβεβαίωσε πως το supermodel χώρισε με τον σύντροφό της επί χρόνια, Bradley Cooper, ήδη εκείνη αντιμετωπίζει τα νέα δεδομένα με μία μεγάλη επιστροφή στην πασαρέλα για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό.

Φαίνεται, πως η Shayk αποφάσισε το ότι το να γυρίσει στη δουλειά θα είναι ο βασικός της στόχος για τώρα, αντί να διαβάζει τις φήμες για το οτι ο χωρισμός με τον Cooper είχε να κάνει με την συμπρωταγωνίστριά του στο A Star is Born, Lady Gaga. Η Shayk περπάτησε στην πασαρέλα στο CR Runway x LuisaViaRoma για την 90η επέτειο, στη Φλωρεντία, την Πέμπτη το βράδυ, μαζί με μοντέλα όπως Joan Smalls και Bella Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline Jackson (@pauline2854) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ჟურნალი HELLO! Georgia (@hellomagazinegeorgia) on

 

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.