Κάτι πήγε πολύ λάθος στην τελευταία πλαστική επέμβαση της Cardi B (pics & vid)

Gazzetta team
Κάτι πήγε πολύ λάθος στην τελευταία πλαστική επέμβαση της Cardi B (pics & vid)
Όρκο οριστικής αποχής από κάθε είδους πλαστική επέμβαση πήρε η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Cardi B, μετά τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στο σώμα της μετά και την τελευταία της απόπειρα να «πειράξει» το στήθος της.

Η 26χρονη σταρ της αμερικανικής showbiz, με ανάρτησή της στο Instagram, ενημέρωσε τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της ακολούθους για τους λόγους που την οδήγησαν στην ακύρωση ορισμένων προγραμματισμένων εμφανίσεών της, εξηγώντας παράλληλα πως στο εξής δεν θα ξαναβάλει νυστέρι πάνω στο σώμα της για αισθητικούς λόγους.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Καραϊβική που μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα των ΗΠΑ, ανάρτησε μία φωτογραφία με τα παραμορφωμένα πόδια της, απόρροια της αντιβίωσης που της χορηγήθηκε μετά από μία αισθητική επέμβαση στο στήθος της.

Cardi B revealed her swollen feet on Instagram. Credit: Instagram/Cardi B

Στη συνέχεια εξέφρασε τον θυμό της για το γεγονός ότι κάθε ακύρωση εμφάνισής της της κοστίζει πολλά χρήματα, χωρίς όμως να κάνει βήμα πίσω από την απόφασή της, αναφέροντας πως «η υγεία είναι πλούτος και πρέπει να κάνω το σωστό».

Πληροφορίες: ladbible.com