Οι άβολες αντιδράσεις του Ταραντίνο στο χειροκρότημά του (vid)

Gazzetta team
Οι άβολες αντιδράσεις του Ταραντίνο στο χειροκρότημά του (vid)
Σχεδόν λυπάσαι τους πρωταγωνιστές του «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» που δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Όταν ακούει κανείς ότι στις Κάννες χειροκροτούσαν όρθιοι την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» επί 6 λεπτά (κατά άλλους, 7 λεπτά), δεν μπορεί να φανταστεί πόσος πολύς χρόνος είναι αυτός και πόσο βασανιστικά κυλάει.

Το standing ovation, όπως το λένε στο χωριό μας, είναι μία πολύ όμορφη, έως και συγκινητική χειρονομία, αλλά άντε να κρατήσει μισό λεπτό, ένα λεπτό με τη βία. Μετά αρχίζει και γίνεται ιδιαίτερα άβολη κυρίως για αυτούς που δέχονται το χειροκρότημα, οι οποίοι εξαντλούν όλο το ρεπερτόριο των χαμόγελων, χαιρετισμών, υποκλίσεων που διαθέτουν.

Δείτε για παράδειγμα το ακόλουθο βίντεο από το χειροκρότημα μετά το τέλος του «Κάποτε... στο Χόλιγουντ», που καταφέρνει να γίνει ακόμη πιο άβολο όταν ο οπερατέρ αποφασίζει να φέρει την κάμερα κυριολεκτικά... στα μούτρα των ηθοποιών. Σχεδόν λυπόμαστε την Ντακότα Φάνινγκ και τη Μάργκοτ Ρόμπι που δεν ξέρουν πού να κοιτάξουν, τον Μπραντ Πιτ που κάνει το λάθος να χαιρετήσει και μετά η κάμερα αρνείται να ξεκολλήσει από πάνω του, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που κοιτάει ψηλά σκεπτόμενος ποιος ξέρει τι, και τον Κουέντιν Ταραντίνο που κάνει 1-2 υποκλίσεις σε όσο χώρο του αφήνει η κάμερα, και επιχειρεί μια κίνηση από τον χορό της Ούμα Θέρμαν στο «Pulp Fiction».

Συγχαρητήρια στον οπερατέρ, η ελληνική τηλεόραση δεν πρέπει να χάσει έναν τέτοιο επαγγελματία.

Πηγή: Reader.gr