Eurovision: Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού διαγωνισμού (pics)

Gazzetta team
Eurovision: Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού διαγωνισμού (pics)
Μπορεί η εμφάνιση της guest Ελένης Φουρέιρα στον τελικό του Τελ Αβίβ να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πολλές γυναικείες παρουσίες αναμένεται να λάμψουν το βράδυ του Σαββάτου.

Η Eurovision αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκατοντάδες Ευρωπαίους και μη καλλιτέχνες ώστε να κάνουν ευρέως γνωστό το όνομά τους στην Γηραιά Ήπειρο, με αποτέλεσμα οι αποστολές των 41 χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό να έχουν διανθιστεί με πολλές αιθέριες υπάρξεις, που θα κονταροχτυπηθούν για το καλύτερο τελικό πλασάρισμα στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Ελένη Φουρέιρα: Μπορεί να μην περιλαμβάνεται στους διαγωνιζόμενους, όμως η Ελένη Φουρέιρα σίγουρα έχει τον τρόπο να μαγνητίσει για ακόμη μία φορά τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης.

Κατερίνα Ντούσκα: Η Ελληνοκαναδή καλλιτέχνις θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στον τελικό του Τελ Αβίβ με το τραγούδι "Better Love".

Τάμτα: Με όπλο την σκηνική της παρουσία και το "Replay" η Τάμτα εκπροσωπεί την Κύπρο και το αποτέλεσμα αναμένεται... εκρηκτικό.

Nevena Bozovic: Η Σέρβα τραγουδίστρια εμφανίζεται στην Eurovision για τρίτη φορά κι ο μεγάλος της σύμμαχος είναι η εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Sara McKernan: Η εκ Ιρλανδίας ορμώμενη νοσοκόμα φιλοδοξεί να μπει σφήνα στις καρδιές των αντρών και οι λόγοι είναι προφανείς.

Jonida Maliqi: Η Αλβανίδα τραγουδίστρια διαγωνίζεται στον β' ημιτελικό και θεωρείται φαβορί για μία θέση στον μεγάλο τελικό. Κι όχι άδικα...